Σάββατο 5 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Πάρτι οι... εκλογές στη Ν. Ιωνία

Προσκλήσεις για παιδικό πάρτι σε κεντρικό δρόμο της Νέας Ιωνίας σήμερα, μοίραζαν χτες στα προαύλια των δημοτικών σχολείων οπαδοί του υποψήφιου δημάρχου της πόλης Ν. Κουκουλάρη, που υποστηρίζεται απ' τη ΝΔ.

«Θα έχει ξυλοπόδαρους, κλόουν και... πολλές πολλές εκπλήξεις» λέει η πρόσκληση και νομίζουν έτσι ότι θα ξεγελάσει τους κατοίκους της πόλης που για οκτώ χρόνια δοκίμασε, εναλλάξ, τους δύο υπηρέτες του δικομματισμού - τον Π. Μπουρδούκο (ΠΑΣΟΚ) και τον Γ. Περτσεμλίδη (ΝΔ). Διαχείριση από ανθρώπους «με άποψη και κύρος» υπόσχεται και ο έχων το χρίσμα του Μεγάρου Μαξίμου υποψήφιος δήμαρχος Γ. Χαραλάμπους, πρώην υπουργός στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.

Οι εκλογές δεν είναι πάρτι, ούτε ο δήμος επιχείρηση, ούτε ο δήμαρχος μπορεί να είναι σε θιάσους...(πολιτικών) κλόουν. Η Νέα Ιωνία χρειάζεται δημοτική αρχή σαν κι αυτή που υπηρέτησε μέχρι το 1990. Και τις εγγυήσεις αυτές τις δίνει η «Δημοκρατική Προοδευτική Ιωνία» με επικεφαλής τον Π. Τσουκαλά και υποστηρίζεται απ' το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ και την Κομμουνιστική Ανανέωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ