Τρίτη 15 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΝΑΣΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Συνεχίζουμε με γνώμονα τα λαϊκά προβλήματα

«Ολους τους προηγούμενους μήνες προχωρήσαμε σ' ένα μεγάλο άνοιγμα, σε όλα τα χωριά, τις συνοικίες και τις πόλεις του νομού μας. Αυτό θα το συνεχίσουμε και μετά τις εκλογές. Μέσα από αυτήν τη διαδικασία μπορούμε να αναδεικνύουμε τα πραγματικά λαϊκά προβλήματα, τα φέρνουμε στο επίκεντρο της νομαρχίας», τονίζει σε ανακοίνωσή της για τα αποτελέσματα των εκλογών η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συσπείρωση Θεσσαλονίκης».

Υπογραμμίζει ότι «πέρα και ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα, θεωρούμε ότι αυτή η συσπείρωση έγινε στο χώρο της ΝΑ και περιλαμβάνει κόμματα, φορείς και προσωπικότητες» και ότι αυτή «θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές, γιατί μας περιμένουν δύσκολες καταστάσεις, όπως ο προϋπολογισμός, ο πόλεμος, η Σύνοδος Κορυφής του 2003, κ.ά.».

Επίσης, η ΝΑΣΥ επισημαίνει ότι τα νέα στοιχεία των εκλογών είναι: Η πιο έντονη αντιπαράθεση των δύο μεγάλων κομμάτων, εν όψει των εθνικών εκλογών. Απέφυγαν, στη Θεσσαλονίκη τη συζήτηση, επί των πραγματικών προβλημάτων. Ακολούθησαν μια τακτική επιθέσεων, που είχε στόχο την περιχαράκωση του κόσμου. Βασικό ζήτημα είναι ότι άλλαξε το θεσμικό πλαίσιο και στη ΝΑ και στην ΤΑ. Η ψήφος σε συνδυασμούς που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δε σημαίνει συμφωνία με την πολιτική τους. Δείχνει και τη χειραγώγηση που γίνεται και τις αυταπάτες που υπάρχουν.

Τέλος, η ΝΑΣΥ αναφέρεται και στη στάση των ΜΜΕ, που «έβαλαν στο περιθώριο τις εκλογές», ενώ όποιο χρόνο διέθεσαν «αναλώθηκε σε κονταρομαχίες των δύο» και σημειώνει ότι ξοδεύτηκαν πολλά δισ. δραχμές για διαφημίσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ