Τρίτη 5 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η συνήθης στόχευση

Γρηγοριάδης Κώστας

Δεν είναι μόνο θύμα εμπαθών πηγών ο συντάκτης της εφημερίδας «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ» Σπ. Γκουτζάνης. Απλώς, όπως συνηθίζει ο ίδιος και η εφημερίδα, παίζει ένα συγκεκριμένο ρόλο. Το ρόλο που τον θέλει να συμβάλλει - στο μέτρο των δυνάμεών του - όχι στην αντικειμενική ενημέρωση, αλλά στη γενικότερη επίθεση κατά του ΚΚΕ, ως ένα απ' τα γρανάζια της.

Πρωτοφανές; Οχι! Απλώς ο Σπ. Γκ. τούτη τη φορά υπερέβη εαυτόν. Στο «ρεπορτάζ» της 2/11 ανακαλύπτει, ότι «δέκα στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ τάσσονται κόντρα στις επιλογές της ηγεσίας»!!! Ανακαλύπτει, επίσης, ότι ορισμένοι στην «ηγετική ομάδα» (sic) «θέλουν ν'ακολουθήσει ο Σπ. Χαλβατζής το δρόμο του Δ. Κωστόπουλου», και ότι ο Δ. Γόντικας επέβαλε τον Σπ. Χαλβατζή στην Αθήνα ως υποψήφιο, για να του χρεωθεί η μείωση του εκλογικού ποσοστού, αφού (κατά τον Σπ. Γκ.) ο Χαλβατζής διαφωνεί με τη συνολική πολιτική του ΚΚΕ, όπως και ο Ορ. Κολοζώφ!

Τι ενοχλεί την εφημερίδα «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ» και το συγκεκριμένο τύπο; Η πολιτική του ΚΚΕ! Θα του άρεσε ένα ΚΚΕ κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση της ΚΕΔΑ. Ενα ΚΚΕ που θα «στόλιζε» το σύστημα με «σύγχρονο λόγο», δηλαδή ενσωματωμένο. Κι επειδή αυτό δε γίνεται, πολλοί... ανησυχούν, ακόμα και για την... υγεία των κομμουνιστών!! Οπως ο συγκεκριμένος του «ΕΠΕΝΔΥΤΗ», που «ανησυχεί» για τις συμμαχίες του ΚΚΕ! Το θέλει «ανοιχτό»! Για το... καλό μας!

Υ.Γ. Ας πάψει να εμπιστεύεται ο Σπ. Γκ. τις πηγές που τον τροφοδοτούν, γιατί τον εκθέτουν. Εντάξει η επίθεση, αλλά ας την κάνει πιο έξυπνα...


Γ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ