Σάββατο 11 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Χώρους της Υγείας που στενάζουν κάτω από τα προβλήματα, που δημιουργεί η κυβερνητική πολιτική στους τομείς της Υγείας, της ασφάλισης, των εργασιακών σχέσεων επισκέφτηκε χτες στη Νίκαια η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Η Αλ. Παπαρήγα, επικεφαλής κλιμακίου του Κόμματος, επισκέφτηκε τις διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ της Νίκαιας και το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της πόλης και απηύθυνε κάλεσμα στους εργαζόμενους στην Υγεία και την Ασφάλιση, τους εργαζόμενους συνολικά, τα συνδικάτα, τους δήμους να συστρατευτούν σε κοινό αγώνα για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, για να μην περάσουν οι αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις που προωθούν η κυβέρνηση και η Ευρωπαϊκή Ενωση στους κρίσιμους αυτούς τομείς.

Δεν τελειώσαμε ούτε με την ασφάλιση, ούτε με τις εργασιακές σχέσεις, έρχονται μέτρα φοβερά το επόμενο διάστημα και κυρίως στον τομέα της Υγείας, υπογράμμισε η Αλ. Παπαρήγα και κάλεσε τους εργαζόμενους να παρέμβουν συνολικά, με το συντονισμένο αγώνα τους, στα προβλήματα της Υγείας, της εργασίας και του εισοδήματος.

Στην περιοδεία, μαζί με το κλιμάκιο του ΚΚΕ βρέθηκαν ο δήμαρχος Νίκαιας Στέλιος Μπενετάτος και η Νομαρχιακή Σύμβουλος Πειραιά της ΝΑΣ, Ελπίδα Παντελάκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ