Τρίτη 20 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
Πρόγραμμα δραστηριοτήτων

Η ΚΟΠ του ΚΚΕ, συνεχίζοντας την πολιτική εξόρμηση, αυτή τη βδομάδα διοργανώνει:

-- Εκδήλωση με θέμα την πρόταση του ΚΚΕ για τη ναυτιλία και τη ναυπηγοεπισκευή, την Πέμπτη 22/5/03 και ώρα 19.00 στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά (Καραΐσκου 111), με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό, Γραμματέα της ΚΟ Πειραιά και μέλος της Γραμματείας της ΚΕ. Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21/5 θα γίνουν περιοδείες στον ΟΛΠ, στη Ζώνη, στα Ναυπηγεία, στα ναυτιλιακά γραφεία και στους ναυτεργάτες με επικεφαλής στελέχη της ΕΠ της ΚΟΠ.

-- Περιοδεία του βουλευτή του ΚΚΕ Τάκη Τσιόγκα, την Πέμπτη 22/5, στην Αίγινα. Θα επισκεφτεί εργασιακούς χώρους και θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους του δήμου, εργατικά σωματεία και μαζικούς φορείς του νησιού.

-- Σύσκεψη εργαζομένων στην «Ελαΐδα», σήμερα Τρίτη 20/5, με ομιλητή τον Γιάννη Μανουσογιαννάκη, μέλος του Γραφείου Πόλης της ΚΟΠ.

-- Σύσκεψη σήμερα Τρίτη 20/5 στα Λιπάσματα Δραπετσώνας, στο Πνευματικό Κέντρο (25ης Μαρτίου & Δ. Θεοτοκοπούλου), στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό.

-- Συγκέντρωση στην Πειραϊκή, την Παρασκευή 23/5, στην ταβέρνα «ΜΑΝΤΡΑΚΙ» (Ακτή Θεμιστοκλέους 40), στις 6.30 μ.μ., με ομιλητή τον Μιχάλη Φιορεντή, μέλος του Γραφείου Πόλης της ΚΟΠ.

-- Συγκέντρωση στην Αγ. Σοφιά, την Παρασκευή 23/5, στο μεζεδοπωλείο «ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ» (Π. Μελά 1 & Ανωνύμου - Περιβολάκι), στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ