Τρίτη 20 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
29ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Ξεκινούν οι πρώτες εκδηλώσεις

Ανοίγει αύριο Τετάρτη η αυλαία των εκδηλώσεων της ΚΝΕ στο πλαίσιο του 29ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», του μεγάλου πολιτικού, πολιτιστικού νεανικού θεσμού, που θα ταξιδέψει και αυτό το καλοκαίρι σε όλη τη χώρα, για να κορυφωθεί το Σεπτέμβρη με το κεντρικό τετραήμερο στην Αθήνα.

- Συγκεκριμένα, αύριο Τετάρτη, η Οργάνωση της ΚΝΕ στη Νομική Σχολή Αθήνας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Η πολιτική της ΕΕ και ο ρόλος της σήμερα», στη 1 το μεσημέρι, στο κτίριο της Σχολής. Θα μιλήσουν ο Κώστας Αλυσσανδράκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, ο Γιάννης Γκιώκας, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και ο ηθοποιός Κώστας Καζάκος.

- Αντίστοιχα, την Πέμπτη 22 Μάη, η ΤΟ Φιλοσοφικής πραγματοποιεί στη 1 το μεσημέρι, στο αίθριο, εκδήλωση αλληλεγγύης στην Κούβα. Θα μιλήσει ο Θανάσης Αργυρίου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Η Οργάνωση Σπουδάζουσας Αθήνας θα συνεχίσει τις εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Φεστιβάλ και την επόμενη βδομάδα και θα τις κορυφώσει με κεντρικό διήμερο στις αρχές Ιούνη, ενώ παράλληλα στο ρυθμό του 29ου Φεστιβάλ θα μπουν σταδιακά κι οι υπόλοιπες Οργανώσεις.

Μεγάλο σταθμό πάντως στη φεστιβαλική δραστηριότητα της ΚΝΕ αυτό το καλοκαίρι θα είναι το Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της Οργάνωσης που φέτος θα συνδυαστεί με τις κινητοποιήσεις που διοργανώνει η «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» και θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 19 έως τις 22 Ιούνη με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών ξένων οργανώσεων νεολαίας, πολύμορφες κινητοποιήσεις και κατασκήνωση στο δάσος του Σέιχ Σου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ