Τρίτη 20 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Κρουαζιέρα θα σε πάω» (ω! ω! ω!)

«

Υποβολιμαία» (!) είναι τα δημοσιεύματα για την... κρουαζιέρα των κ.κ. Ανωμερίτη - Βερελή, μετά των ομολόγων τους της ΕΕ, δήλωσαν αμφότεροι οι καλοί μας υπουργοί. Εξοργίστηκαν (!) δε, οι καλοί μας υπουργοί για την κριτική που τους ασκήθηκε!

Αντιθέτως, κατά το... σοσιαλιστικό και εκσυγχρονιστικό σκεπτικό των κ.κ. υπουργών μας, ο ελληνικός λαός θα έπρεπε να είναι περήφανος με την «ιδέα» των κ.κ. υπουργών να διοργανώσουν ευρωπαϊκό συμβούλιο υπουργών... εν πλω!

Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να χαίρεται που πληρώνει τα ναύλα των κ.κ. υπουργών, των γραμματέων, των φαρισαίων και των λοιπών παρακεντέδων τους, που μετά συζύγων και του αναγκαίου «υπηρετικού προσωπικού» να τους συνοδεύει (σ.σ.: σκάφη του Λιμενικού, ελικόπτερα, βατραχάνθρωποι κλπ.) έκαναν την πενταήμερη βολτούλα τους στο ωραίο... Ελλάντα!

Πάτρα - Μεσολόγγι - Κατάκωλο (στάση Ολυμπία) - Σαντορίνη - Νάξος - Πάτμος - Πειραιάς! Ο ελληνικός λαός πρέπει να νιώθει... πλήρης. Και πού δεν τους πήγαμε τους Ευρωπαίους.

Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να είναι ευτυχής που οι κ.κ. υπουργοί ναύλωσαν τη ναυαρχίδα της ΑΝΕΚ, έφαγαν, ήπιαν, φωτογραφήθηκαν, αρμένισαν με το «πλοίο της αγάπης» και όλα αυτά μόνο με... 1 δισεκατομμυριάκι! Τσάμπα πράμα!

Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να είναι «περήφανος» διότι οι κ.κ. υπουργοί μας εκπροσωπούν επαξίως τη χώρα (σ.σ.: γλεντζέδες και κουβαρντάδες οι άνθρωποι), τον πολιτισμό της (σ.σ.: με ξένα κόλλυβα) και κυρίως εκπροσωπούν επαξίως τον ευρωπρόεδρο Σημίτη. Διότι τώρα μπορεί να αντιληφθεί και πιο αδαής πλέον, τι εννοούσε ο κ. Σημίτης όταν έλεγε ότι θα ασχοληθεί με τα εσωτερικά ζητήματα μόλις τελειώσει η ευρωπροεδρία.

Ε, ναι, λοιπόν! Μόλις τελειώσουν οι κρουαζιέρες των υπουργών στο Αιγαίο (λίγη τσίπα, βρεεεε!), μόλις ολοκληρώσουν τις βουτιές τους στον Αργοσαρωνικό οι υψηλοί προσκεκλημένοι μας (λίγο φιλότιμο, βρεεεε!), και αφού καταβληθούν τα ναύλα (μη ξεχνιόμαστε), ο κ. Σημίτης θα ασχοληθεί και με τους απολυμένους της «Πάλκο», των «Υβόνη Στορς» και - που ξέρετε - άμα είμαστε τυχεροί μπορεί να ασχοληθεί και με τους απολυμένους του «Αντωνόπουλου» (μπορεί να τους πάει και κρουαζιέρα. Στη Φαλκονέρα...).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δρομολόγια κατά τα συμφέροντα των εφοπλιστών (2008-05-31 00:00:00.0)
Γάγγραινα το εφοπλιστικό κεφάλαιο (2007-06-06 00:00:00.0)
Ελσίνκι - Λουξεμβούργο (2005-10-05 00:00:00.0)
Είναι αδίστακτοι - Πρέπει να φύγουν (1999-03-02 00:00:00.0)
Το μπάχαλο (1996-12-08 00:00:00.0)
Το μπάχαλο (1996-12-08 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ