Τετάρτη 18 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Ρουσφετοφάμπρικες

Παρουσίασαν το νομοσχέδιο για τη μερική απασχόληση (και) στο δημόσιο τομέα.

Και δεν είναι μόνο που το μοντέλο «μισή δουλιά - μισή ζωή» αποτελεί και επισήμως πλέον το σήμα κατατεθέν του ...«εκσυγχρονισμού» τους.

Δεν είναι μόνο που οι φαφλατάδες Μαυρογιαλούροι έταζαν προεκλογικά «πλήρη απασχόληση» και «300 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας», αλλά τώρα επιβάλλουν πέρα ως πέρα την πολιτική του «απασχολήσιμου» και του «αναλώσιμου».

Είναι και το άθλιο γεγονός ότι βγάζουν την ανέχεια και την απαντοχή στη διατίμηση της ψηφοθηρίας!

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, άνεργοι που ψάχνουν για δουλιά, από Σεπτέμβρη, μόλις εφαρμοστεί ο νόμος, θα μπουν στην ουρά των προεκλογικών εκβιασμών, αναλώσιμα «κουκιά» στις «σοσιαλιστικές» ρουσφετομηχανές! Βλέπετε, οι προσλήψεις μερικής απασχόλησης στο Δημόσιο θα γίνονται εκτός ΑΣΕΠ, από εταιρίες ιδιωτικού δικαίου, αλλά - όπως μας διαβεβαίωσαν οι κύριοι υπουργοί - θα γίνονται με ...«κριτήρια» (που θα αλλάζουν και θα καθορίζονται από υπουργικές αποφάσεις)!

Το ποιος ψηφίζει τι, θα είναι άραγε ένα από τα... «κριτήρια»;

Αυτοί είναι οι «σοσιαλιστές» μας. Αυτή είναι η πολιτική τους. Μισή δουλιά, μισά δικαιώματα, μισή ζωή! Κι αυτή, το μισάδι της ζωής δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων, αλεσμένη στη φάμπρικα της ρουσφετοκρατίας, υπό την εποπτεία των «σοσιαλιστών» με τις πισίνες, τις βίλες και τις επενδύσεις στο Χρηματιστήριο...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ