Τετάρτη 18 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πετυχημένη συνεστίαση

ΧΑΛΚΙΔΑ.-

Εκατοντάδες κομμουνιστές και κομμουνίστριες, Κνίτες και Κνίτισσες, φίλοι του Κόμματος, αντιστασιακοί, ψηφοφόροι του ΚΚΕ, έδωσαν το «παρών» στην πετυχημένη, πράγματι, συνεστίαση, που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΚΚΕ, το Σάββατο το βράδυ, στην παραλιακή ταβέρνα της Νέας Λαμψάκου «Ο Μιχάλης», όπου και διασκέδασαν με λαϊκά και ρεμπέτικα που έπαιξαν «Τα παιδιά από τ' Αλιβέρι».

Ηταν ένα ευχάριστο και δροσερό «ξαπόσταμα» και ένα διαφορετικό συναπάντημα όλων όσοι βρέθηκαν με τους κομμουνιστές, το προηγούμενο διάστημα, στην πόλη, στους αγώνες ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές κυβέρνησης - ΕΕ, στο αντιπολεμικό αντιιμπεριαλιστικό κίνημα. Μια στιγμή μπροστά στους νέους αγώνες που έρχονται ενάντια στην «παγκοσμιοποίηση» και τη συμμετοχή στη Λαϊκή Αντισύνοδο της Θεσσαλονίκης. Επίσης μπροστά στην προετοιμασία, ενόψει της παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου, για να βγει το ΚΚΕ ενισχυμένο και να προχωρήσει η υπόθεση της δημιουργίας του Λαϊκού Μετώπου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και χαιρέτισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Επίσης οι: Λευτέρης Χατζηπαυλίδης, μέλος της ΚΕ, Θανάσης Παππάς, Γραμματέας της ΝΕ Εύβοιας, το Γραφείο του ΝΣ της ΚΝΕ, η Σοφία Ντούρου νομαρχιακή σύμβουλος της ΝΑΣ και ο Βαγγέλης Σταματούκος, επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Αγωνιστική Συμπαράταξη Χαλκίδας» και άλλοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ