Σάββατο 15 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ

Συνεχίζεται εντατικά το πλατύ άνοιγμα στον ελληνικό λαό των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ όλης της χώρας. Στα πλαίσια αυτής της Πολιτικής Εξόρμησης, θα πραγματοποιηθούν, τις μέρες αυτές, οι παρακάτω πολιτικές συγκεντρώσεις, στις οποίες θα μιλήσουν μέλη του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ:

Αύριο Κυριακή:

  • Σε πολιτική συγκέντρωση της ΝΕ Βοιωτίας του ΚΚΕ, στις 11 π.μ., στον κινηματογράφο «Φίλιππος» στη Λιβαδειά, με θέμα: «Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τη συσπείρωση και συνεργασία των ριζοσπαστικών δυνάμεων», θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας.
  • Σε συνεστίαση της ΚΟΒ Αγ. Σοφίας του ΚΚΕ, στις 12 το μεσημέρι, στην ταβέρνα «Μέδουσα» (Χαϊδαρίου & Γραβιάς, πλησίον «Παπαστράτειου» κολυμβητηρίου), προς τιμήν των 85 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, θα μιλήσει ο Δημήτρης Ζάχαρης.

Την Πέμπτη, 20/11:

  • Σε συγκέντρωση οικοδόμων στο Μενίδι, στα γραφεία του παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων Δεκελείας 42, στις 6.30μ.μ. θα μιλήσει ο Δημήτρης Ζάχαρης για τις εκλογές, τις πολιτικές εξελίξεις, καθώς και τις θέσεις του Κόμματος.

Την Πέμπτη, 27/11:

  • Σε συγκέντρωση της ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ στις 7 μ.μ., στο θέατρο «Παπαδημητρίου» στη Χαλκίδα, για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση του ΚΚΕ για τη συσπείρωση και τη συμμαχία στο δρόμο για τη λαϊκή εξουσία και οικονομία, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ