Σάββατο 24 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Προεκλογικές Εκδηλώσεις

Ενα πλούσιο πρόγραμμα δράσης, που εμπλουτίζεται διαρκώς ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης, υλοποιούν οι Κομματικές Οργανώσεις, και περιλαμβάνει περιοδείες, συσκέψεις, συγκεντρώσεις και άλλες πολιτικές εκδηλώσεις. Ανάμεσα σ' αυτές για σήμερα Σάββατο προγραμματίζονται οι παρακάτω συγκεντρώσεις και περιοδείες:

-- Από την Αχτιδική Οργάνωση Μενιδίου, Ανω Λιοσίων, Ζεφυρίου, Βορείων Χωριών του ΚΚΕ συνεστίαση, στο κέντρο «ΜΕΓΑΡΟ» (18ο χιλιόμετρο Λ. Πάρνηθας).

-- Από τις ΚΟ Κυψέλης του ΚΚΕ πολιτική εκδήλωση, στις 7.30μ.μ., στα γραφεία τους (Κύπρου 113).

-- Από την ΚΟ Βελγίου του ΚΚΕ πολιτική εκδήλωση - συζήτηση για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, με ομιλητή τον Γιάννη Ποσοτίδη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, στις 4μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνικής Κοινότητας Βρυξελλών.

-- Στο «ΚΑΡΦΟΥΡ» Αγίων Αναργύρων, στις 9π.μ., θα περιοδεύσει ο Θωμάς Κοτσαμπάς και αργότερα στο «Escape Center» στο Ιλιον.

-- Σύσκεψη με τυφλούς εργαζόμενους της ΔΕΗ θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΚΟ Καλλιθέας, στις 6μ.μ. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Πάλμος.

-- Στις 6μ.μ. σε συγκέντρωση στο Καλαμωτό Θεσσαλονίκης θα μιλήσει η Βάσω Πολυζωίδου.

-- Στις 7μ.μ. περιοδεία στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης με τον Αγγελο Τζέκη.

-- Στις 7μ.μ. ο Κώστας Χαλίτσιος θα περιοδεύσει στο Μαυρονέρι.

-- Περιοδεία στα καταστήματα της Πρέβεζας το πρωί με τους Μπ. Τσούμα και Κ. Κωτσαντή και το βράδυ στην Κηφισιά Δήμου Φαναρίου με τον Κ. Κωτσαντή.

-- Περιοδεία στη λαϊκή αγορά Χανίων στις 9 το πρωί.

-- Περιοδεία στην αγορά της Μύρινας Λήμνου με τον Γιάννη Πλάντζο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ