Τετάρτη 18 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΜΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ: «Η καμπάνα που χτύπησε για Κεντέρη - Θάνου - Τζέκο είναι έτοιμη να χτυπήσει και για άλλη ελληνική ελπίδα για μετάλλιο, όπως ψιθυρίζεται στο στρατηγείο της ΔΟΕ αλλά και στο Βασικό Κέντρο Τύπου των αγώνων. Το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει μπει στο στόχαστρο της WADA. Το παρασκήνιο είναι έντονο, το ίδιο και ο ανταγωνισμός μεταξύ εταιρειών (κυρίως) και χωρών και οι παράγοντες του ελληνικού αθλητισμού αδύναμοι να αντιδράσουν και να στηρίξουν το ..."οικοδόμημά" (της ντόπας;) τους» (το σχόλιο στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ: «Περισσότεροι συνάδελφοι, ταγμένοι στον μέγα στόχο της συγκομιδής μεταλλίων, αυτολογοκρίνονταν. Οταν μάλιστα ορισμένοι τόλμησαν να γράψουν με γλαφυρό τρόπο για Ελληνες αθλητές που πηδούσαν μάντρες σαν κατσίκια, ώστε να αποφύγουν αιφνίδιο έλεγχο ντόπινγκ, θεωρήθηκαν οπορτουνιστές και εχθροί του εθνικού συμφέροντος» (ο Χ. Κυριακής στο ΕΘΝΟΣ).

ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ; «Κατ' αρχήν είναι επιβεβλημένο ο ελληνικός Τύπος και ραδιοτηλοψία να "κατεβάσουν" το θέμα από τα πρωτοσέλιδα και τα πολύωρα τηλεοπτικά τοκ σόου που μόνο αρνητικό κλίμα δημιουργούν. Διότι αυτό το κλίμα μεταφέρεται στο εξωτερικό από τους εδώ ξένους δημοσιογράφους και επανεισάγεται δημιουργώντας έναν πρωτοφανή φαύλο κύκλο καθώς και την εντύπωση ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας είναι ένα ατέλειωτο ντόπινγκ» (ο Γ. Παπασωτηρίου στη ΒΡΑΔΥΝΗ).

ΤΟ ΘΥΜΑ: «Τα τρία τούτα τραγικά πρόσωπα διέσυραν τη χώρα; Αστείο ακούγεται. Δηλαδή, εάν ήξεραν να κρυφτούν, ούτε γάτα ούτε ζημιά! Συμφωνούμε βέβαια στο ατράνταχτο γεγονός ότι εδώ και χιλιετίες για να αποκαθαρθεί η κοινότητα των ανθρώπων από τις αμαρτίες της, τους φόνους και τα εγκλήματά της, κατασκεύασε τον Αποπομπαίο Τράγο, το θύμα αυτό που το λιθοβολούσαν άπαντες και το θανάτωναν προκειμένου να μη διαρραγεί η εσωτερική συνοχή της κοινότητας» (ο Γ. Σταματόπουλος στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ