Τετάρτη 18 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Ιπόν» - «γιούκο» - «βαζάρι»...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, μάθαμε τα «ιπόν», τα «γιούκο», τα «βαζάρι» και διάφορα άλλα ...γιαπωνέζικα καθώς και την ...ύπαρξη αγωνίσματος που λέγεται «συγχρονισμένη κατάδυση από τα 3 μέτρα τραμπολίνο» χάριν των 2 ελληνικών χρυσών μεταλλίων.

Γιατί, βέβαια, μάλλον σε άλλους παράγοντες (όπως το ανθρώπινο φιλότιμο) πρέπει να αποδώσουμε τις ελληνικές νίκες και όχι στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού και στην ενίσχυσή του από την πλευρά της πολιτείας. Αν ήταν έτσι πολλοί νέοι άνθρωποι στη χώρα θα γνώριζαν πολύ περισσότερα αθλήματα...

ΩΣΤΕ ...τυπικό θέμα του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας είναι το θέμα της λειτουργίας του αεροδρομίου της Τύμπου στην Κύπρο, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Λες και οποιαδήποτε εξέλιξη σε αυτό το νησί είναι «τυχαία».

Οσο για το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής ο Θοδωρής Ρουσόπουλος έσπευσε επίσης να διευκρινίσει ότι «δεν είναι θέμα οποιασδήποτε κυβέρνησης». Να υποθέσουμε μήπως ότι οι ΗΠΑ ανακατεύονται μόνο στα θέματα που τις αφορούν;

`Η μήπως δεν έχει παρατηρήσει τους τελευταίους μήνες η ελληνική κυβέρνηση σαφείς αμερικανικές προσπάθειες να προσδώσουν κρατική υπόσταση στα Κατεχόμενα; Αυτά δεν τα βλέπει κανείς μόνο ...αν δε θέλει να τα δει.

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ του ομίλου Λάτση το 8,2% των «Ελληνικών Πετρελαίων», όπως ανακοινώθηκε χτες. Τα πάντα μπορούν, βλέπετε, να σταματήσουν σε αυτή τη χώρα λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων εκτός από τις ...ιδιωτικοποιήσεις, και μάλιστα μεσοκαλόκαιρα.

Είπαμε να διαταράξουμε την ...ομαλότητα της ζωής των Ελλήνων πολιτών όχι όμως και τις βασικές δομές λειτουργίας της πολιτικής (ή μάλλον των ασκούμενων πολιτικών). Η διαπλοκή δεν «καταλαβαίνει» από «Ολυμπιακό πνεύμα».


Παπαγεωργίου Βασίλης


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ