Τετάρτη 18 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ
Αντίθετη με τα ιατρικά ανακοινωθέντα...

Σε αντίθετη κατεύθυνση από τα ιατρικά ανακοινωθέντα είναι - όπως αναφέρουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας - η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποίησε ο Φίλιππος Κουτσάφτης στον Κ. Κεντέρη και την Κ. Θάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ρ», η ιατροδικαστική εξέταση για τον Κώστα Κεντέρη αναφέρει ότι ο αθλητής έχει δύο μικρές εκδορές στη δεξιά κνήμη και τον αριστερό αγκώνα, ενώ η Κατερίνα Θάνου δεν έχει καμία απολύτως κάκωση. Στην τελευταία πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις για υπογλυκαιμία.

Παράλληλα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ιατροδικαστής φέρεται να διαπιστώνει πως η κατάσταση της υγείας τους είναι σε αντίθεση με ό,τι αναφέρουν τα ιατρικά ανακοινωθέντα, το τελευταίο τριήμερο, και έτσι «επιβάλλεται» η άμεση έξοδος από το νοσοκομείο. Επίσης, τονίζεται πως ζήτησε εξηγήσεις από τους γιατρούς για τις «κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις» και πως πήρε την απάντηση ότι «εγράφησαν κατόπιν δηλώσεων των ασθενών ότι πονούν στο κεφάλι».

Τους δύο αθλητές επισκέφθηκε προχτές, ο Φ. Κουτσάφτης, μετά από εισαγγελική εντολή, καθώς η έκθεσή του, αλλά και αυτή των γιατρών του ΚΑΤ θα συμπεριληφθούν στη δικογραφία μαζί με τις καταθέσεις των δύο αθλητών, του ανθρώπου που τους μετέφερε στο νοσοκομείο, αλλά και την έκθεση του πραγματογνώμονα που εξέτασε τη μοτοσικλέτα.

Μετά τον ιατροδικαστή, σειρά είχε ο Διοικητής Τροχαίας Γλυφάδας, στον οποίο οι δύο αθλητές έδωσαν κατάθεση για το τροχαίο της περασμένης Πέμπτης.

Στο μεταξύ ο εισαγγελέας πρωτοδικών Χαρ. Λακοφώτσης ανέλαβε χτες την εποπτεία της εισαγγελικής έρευνας που πραγματοποιούν οι εισαγγελείς Σπ. Μουζακίτης και Αθηνά Θεοδωροπούλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ