Τρίτη 21 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ

ΚΑΡΜΠΟΝ: «θα δοθεί έμφαση σε δημόσια έργα στην Περιφέρεια, ρυθμίσεις για την τόνωση της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας, αποκρατικοποιήσεις και μέτρα ελευθέρωσης των αγορών, που θα ανοίγουν την οικονομία και θα ευνοούν την επιχειρηματική δραστηριότητα» (το πρώτο θέμα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΕΝΩ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΥΞΑΝΟΥΝ: «Η οικονομία μας λοιπόν έχει πρόβλημα επιβίωσης αφού η παραγωγική δομή της διαλύεται και δυστυχώς οι αρμόδιοι δε φαίνεται να έχουν συνειδητοποιήσει τον μείζονα κίνδυνο που μας απειλεί. Αν δεν υπάρξει γρήγορη αναχαίτιση της πτώσης και αν δεν αναστραφούν οι δυσμενείς εξελίξεις θα διαπιστώσουμε σε λίγα χρόνια που η ανεργία θα έχει φουντώσει και οι εισαγωγές θα έχουν πλημμυρίσει την αγορά ότι η χώρα αυτή δεν έχει δυστυχώς την ικανότητα να θρέψει τα παιδιά της» (ο Ν. Νικολάου στο ΒΗΜΑ).

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ: «Επιχείρηση αποδόμησης της εικόνας κυρίως του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή τον οποίο κάλεσε "να σοβαρευτεί" άρχισε από τη Θεσσαλονίκη ο Γ. Παπανδρέου. Ταυτόχρονα εμφάνισε τον εαυτό του ως ένα σοβαρό και υπεύθυνο ηγέτη (...) χαρακτήρισε "σοβιετικό", δηλαδή συγκεντρωτικό, το σύστημα της εκπαίδευσης και επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας» (αποσπάσματα από το ρεπορτάζ στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΗ ΘΕΣΗ; «Υπάρχει μια εξαιρετική ευκαιρία με την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας η αντιπολίτευση να προκαλέσει εκλογές, αν βέβαια οι δημοσκοπήσεις της δώσουν ελπίδες νίκης. Είναι ανακόλουθη η θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη για τον τόπο αλλά το ΠΑΣΟΚ θα συναινέσει κατ' αρχήν στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας» (από το κύριο άρθρο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ