Πέμπτη 11 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ - ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ
«ΤΟΡΠΙΛΕΣ» που απειλούν το λαό

Τις θέσεις και προτάσεις του ΚΚΕ, για την αντιπλημμυρική προστασία και τη διαχείριση απορριμμάτων, παρουσίασε χτες, με συνέντευξη Τύπου, η ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα

Τις ολοκληρωμένες και αναλυτικές θέσεις και προτάσεις του, για δύο πολύ επίκαιρα και σημαντικά θέματα, όπως αυτά της αντιπλημμυρικής προστασίας και της διαχείρισης των απορριμμάτων, έδωσε χτες στη δημοσιότητα το ΚΚΕ, με συνέντευξη Τύπου της ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Αλέκας Παπαρήγα.

Πρόκειται για δύο θέματα - «τορπίλες», δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα, υπογραμμίζοντας τις σοβαρές ευθύνες της προηγούμενης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της σημερινής της ΝΔ και επισημαίνοντας ότι η μη αντιμετώπισή τους, με ουσιαστικά και ολοκληρωμένα μέτρα, θα θέσει σε μεγάλο κίνδυνο την ποιότητα ζωής, το περιβάλλον, την ασφάλεια και την ίδια τη ζωή ενός μεγάλου μέρους του λαού.

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κάλεσε τον ελληνικό λαό να μη δείξει καμία ανοχή στην κατάσταση που υπάρχει σήμερα και να αντιπαραθέσει στο κουκούλωμα των προβλημάτων, που επιχειρείται από τις κυβερνήσεις, την αγωνιστική διεκδίκηση των αναγκαίων λύσεων. Το ΚΚΕ θα καταθέσει τις προτάσεις αυτές στο ΥΠΕΧΩΔΕ, τις επόμενες μέρες.


ΣΕΛ.  7   -   10

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ