Σάββατο 6 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Στο πόδι οι αγωνιστές της ειρήνης

Την αποφασιστικότητά τους να εντείνουν την πάλη κατά της ιμπεριαλιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων θα διαδηλώσουν οι φιλειρηνιστές της Θεσσαλίας, συμμετέχοντας στις πολύμορφες αντιπολεμικές - αντιιμπεριαλιστικές εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες, στα πλαίσια του 22ου Δεκαημέρου Ειρήνης της ΕΕΔΥΕ.

Στη Λάρισα

Στη Λάρισα, η τοπική Επιτροπή Ειρήνης διοργανώνει την Πέμπτη, 18 Μάη, Πορεία Ειρήνης, που θα ξεκινήσει στις 6.30 μ.μ. από τη Γιάννουλη και θα καταλήξει στις 9 μ.μ. στην πλατεία Ταχυδρομείου. Για την καλύτερη προετοιμασία της αντιιμπεριαλιστικής κινητοποίησης, η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας καλεί τους φορείς του νομού σε ανοιχτή σύσκεψη, που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στο Εργατικό Κέντρο της πόλης.

Στα Τρίκαλα

Οι πολύμορφες φιλειρηνικές εκδηλώσεις στα Τρίκαλα, που διοργανώνουν η τοπική Επιτροπή Ειρήνης και άλλοι φορείς του νομού, θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 12 Μάη, με έκθεση ζωγραφικής για την ειρήνη, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Τρικάλων και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Το Σάββατο, χορευτικά συγκροτήματα πολιτιστικών συλλόγων του νομού θα χορέψουν για την ειρήνη. Επίσης θα γίνει ποδηλατικός γύρος της πόλης και οι Μαραθωνοδρόμοι του Γυμναστικού Συλλόγου Τρικάλων θα τρέξουν τα χιλιόμετρα της ειρήνης, τιμώντας τον αγωνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη. Οι φιλειρηνικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με τη μεγάλη Πορεία Ειρήνης που θα γίνει την Κυριακή 14 Μάη, η οποία θα ξεκινήσει από την Καλαμπάκα και θα καταλήξει στα Τρίκαλα.

Στη Μαγνησία

Πορεία Ειρήνης την Κυριακή 14 Μάη διοργανώνεται και στο Βόλο από την τοπική Επιτροπή Ειρήνης. Η πορεία θα ξεκινήσει από την πλατεία Ανακασιάς και θα καταλήξει στην παραλία της πόλης. Την ερχόμενη βδομάδα, η Επιτροπή Ειρήνης Βόλου συγκαλεί σύσκεψη μαζικών φορέων του νομού για την επιτυχία της φιλειρηνικής κινητοποίησης.

Στην Καρδίτσα

Φιλειρηνικές εκδηλώσεις διοργανώνονται και στην Καρδίτσα από την τοπική Επιτροπή Ειρήνης, οι οποίες θα ολοκληρωθούν με Πορεία Ειρήνης, που θα γίνει την Κυριακή 14 Μάη. Για τον καλύτερο συντονισμό δράσης, η Επιτροπή Ειρήνης Καρδίτσας συγκαλεί στις αρχές της ερχόμενης βδομάδας σύσκεψη μαζικών φορέων του νομού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ