Σάββατο 6 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ολυμπιακά μπερδέματα

Γρηγοριάδης Κώστας

ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ, φαίνεται, μεγάλη ζημιά στην κυβέρνηση με την Ολυμπιάδα! Τέσσερα χρόνια πριν τη διοργάνωση έχουν σπάσει... κάθε ρεκόρ στη θεωρητικολογία επί του θέματος! Ο Σημίτης, λέει, θα επιθεωρεί προσωπικά κάθε σχετική δραστηριότητα. Φανταστείτε, δηλαδή, πόση... εμπιστοσύνη τους έχει!

Ρίξανε, λέει, και την ιδέα για... ειδικό υπουργείο Ολυμπιάδας. Αν αυτό το κόλπο δεν είναι για να βολευτεί ο Αβραμόπουλος, μάλλον πανικό θα δημιουργήσει! Φαντάζεστε τώρα να πούνε στον Λαλιώτη ότι χάνει τα έργα;

Μόνο ο Χρυσοχοΐδης, στο Δημόσιας Τάξης, θα χαρεί αφού του είπανε του ανθρώπου να βγάλει πλάνο για την ασφάλεια των αθλητών και των επισκεπτών για την Ολυμπιάδα χωρίς να ξέρει καν... πού θα μείνουν κι έχει πελαγώσει.

Το ερώτημα πάντως είναι αν αρχίσαμε έτσι... από τώρα, τι έχει να γίνει τα επόμενα χρόνια, ιδίως όταν θα αρχίσουν να... μοιράζονται τα κονδύλια με ταχύτερους ρυθμούς.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ καιρό είχαμε τον Πάγκαλο με τον Βενιζέλο. Τώρα «πιαστήκανε» ο Πασχαλίδης με την Βάσω Παπανδρέου για τους δήμους και τη νέα δομή που πρέπει να έχουν.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το νέο κυβερνητικό σχήμα... δε διαπνέεται από ομόνοια και πνεύμα συνεργασίας. Φαίνεται ότι... το νέο αίμα, που «διόρισε» ο Σημίτης στην κυβέρνηση, θέλει το χρόνο του να προσαρμοστεί με τους «παλιούς».

Βλέπετε, οι τελευταίοι είχαν μάθει ο ένας τον άλλο, είχαν... χωρίσει και τα τσανάκια τους κι έτσι όλα πήγαιναν ρολόι... Μάλλον πρέπει ο Σημίτης να το κάνει δυο - τρεις φορές τη βδομάδα το Υπουργικό Συμβούλιο.

Οχι δηλαδή πως τον φοβούνται και θα μονιάσουν, αλλά τουλάχιστον θα τσακώνονται εκεί όλοι μαζί και, αν μη τι άλλο, θα εκτονώνονται.


Παπαγεωργίου Βασίλης


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ