Παρασκευή 12 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Δηλαδή;

«Το διεθνές σύστημα απειλείται από τη διάδοση πυρηνικών όπλων σε δύο κράτη με ανησυχητική ατζέντα: Το περίεργο, απομονωμένο καθεστώς της Βόρειας Κορέας και το Ιράν, του οποίου το τωρινό καθεστώς έχει υποστηρίξει πληθώρα τρομοκρατικών οργανώσεων στη Μέση Ανατολή, ενώ συνεχίζει να διακηρύττει ότι κύριος εχθρός του είναι οι ΗΠΑ (...) Η Αμερική και η Ευρώπη πρέπει να είναι έτοιμες να βοηθήσουν η μία την άλλη και χωρίς να επιμένουν στην παγκόσμια αποδοχή» (ο Χένρι Κίσιγκερ σε «The New York Times»/ «ΤΟ ΒΗΜΑ»).

Ολοι «ενσωματωμένοι»...

«Ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου περιέγραψε συνοικία στην οποία ένα στα δέκα σπίτια είχε βομβαρδιστεί. Οι ξένοι δημοσιογράφοι ήταν αδύνατον να διερευνήσουν περισσότερο τις απώλειες των αμάχων, διότι όλοι βρίσκονται "ενσωματωμένοι" στις αμερικανικές δυνάμεις» (το ρεπορτάζ στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

Μα, αυτή είναι η δουλιά του

«Μόνο στα τηλεοπτικά παράθυρα βλέπουν οι διαπιστευμένοι συντάκτες του υπουργείου Απασχόλησης τον Πάνο Παναγιωτόπουλο» (το σχόλιο στα «ΝΕΑ»).

Ε, δεν του κάθονται όλοι

«Ρεσιτάλ δίνουν τις τελευταίες μέρες λίγοι κατευθυνόμενοι "κονδυλοφόροι" με προσωπικές επιθέσεις κατά του υπουργού Απασχόλησης Πάνου Παναγιωτόπουλου» (το σχόλιο στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

Οι μη κατευθυνόμενοι

«Σε ρότα επίλυσης των προβλημάτων της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών του Αιγαίου, των Σποράδων και του Σαρωνικού βρίσκονται τα υπουργεία Εμπορικής Ναυτιλίας και Αιγαίου -Νησιωτικής Πολιτικής» (η εκτίμηση στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ