Τρίτη 30 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
  • Εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 17ο Συνέδριο του Κόμματος διοργανώνει αύριο Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο του Βόλου, η ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ. Την παρουσίαση θα κάνει ο Σπ. Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και θα ακολουθήσει συζήτηση.
  • Στο πλαίσιο της Πολιτικής Εξόρμησης για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης, αύριο Τετάρτη, πραγματοποιεί συγκεντρώσεις σε: Νεάπολη στις 7 μ.μ. με ομιλητή τον Κ. Αβραμόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Ε΄ Διαμέρισμα Δήμου Θεσσαλονίκης στις 7 μ.μ. με ομιλητή τον Σ. Βαρδαλή, μέλος του ΝΓ της ΚΟΘ του ΚΚΕ. Νέους Επιβάτες, στις 7.30 μ.μ. με ομιλητή τον Χ. Κόφφα, μέλος της ΚΕ.
  • Οι ΚΟ Ιλίου του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση των Θέσεων για το 17ο Συνέδριο αύριο Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» (Αγ. Φανούριος). Η παρουσίαση των Θέσεων θα γίνει από τον Γ. Νάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • H ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 17ο Συνέδριο, την Πέμπτη 2/12, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΡΕΞ», στην Καλαμάτα. Θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ