Πέμπτη 13 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Το κύκλωμα

«Πρόεδρος Πρωτοδικών παραπέμπεται στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου λόγω "ηθικής ανεπάρκειας και αναξιοπρεπούς συμπεριφοράς" (...) φέρεται να "πρωταγωνιστεί" σε καταγγελίες που ερευνώνται (...) σύμφωνα με αυτές δικαστές, εισαγγελείς αλλά και δικηγόροι αποτελούν μέλη του κυκλώματος το οποίο με το αζημίωτο "τείνει χείρα βοηθείας" προς κατηγορούμενους και τους αθωώνει ή τους καταδικάζει σε "ποινές - χάδι" (...) γίνεται λόγος για "στημένες" αποφάσεις σε υποθέσεις ναρκωτικών» (το ρεπορτάζ στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

Τα παιδιά

«Περίπου ένας στους δέκα χρήστες ναρκωτικών που κάνουν ενδοφλέβια ένεση και επισκέπτονται το Κέντρο Παροχής Υπηρεσιών Υγείας του ΟΚΑΝΑ είναι ηλικίας 16 ετών. Αυτή η συγκλονιστική μαρτυρία της διευθύντριας του Κέντρου κ. Χριστίνας Διαμαντοπούλου χτες στη Βουλή προκάλεσε την αμηχανία των βουλευτών της διακομματικής επιτροπής για τα ναρκωτικά. "Δυστυχώς έχω δει χρήστη ενδοφλέβιας ένεσης μόλις 12 χρόνων να ζητά τη βοήθεια του Κέντρου" πρόσθεσε» (το ρεπορτάζ στα «ΝΕΑ»).

Η ευημερία

«Τα στοιχεία του ΟΟΣΑ δείχνουν ακόμη ότι το κόστος ζωής στην Ελλάδα παρότι είναι από τα χαμηλότερα στην ΕΕ-15 αυξήθηκε σημαντικά τα τελευταία χρόνια ιδίως το 2003 λόγω της επίδρασης που είχε στις τιμές των αγαθών η είσοδος του ευρώ. Συγκεκριμένα το 2003 για την αγορά ενός αντιπροσωπευτικού καλαθιού αγαθών και υπηρεσιών θα έπρεπε κάποιος να δαπανήσει 79 νομισματικές μονάδες, όταν το 2000 απαιτούνταν 68 νομισματικές μονάδες» (η είδηση στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ