Πέμπτη 13 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΑ ΛΕΡΩΜΕΝΑ Τ' ΑΠΛΥΤΑ

ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΙΑ: «Η κοινή γνώμη έχει ανάγκη από "καθαρές κουβέντες", οι οποίες να περιγράφουν με ειλικρίνεια την έκταση και την ένταση του οικονομικού προβλήματος της χώρας (...) σε αυτή την ανάγκη πρέπει να ανταποκριθεί ο πρωθυπουργός. Μόνο εάν απευθυνθεί στους πολίτες με τη γλώσσα της αλήθειας θα διαμορφώσει στην κοινωνία το κλίμα αυτοπειθαρχίας, που είναι απαραίτητο για μια αποτελεσματική συλλογική προσπάθεια ανόρθωσης της εθνικής οικονομίας» (από το κύριο άρθρο στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

ΒΑΡΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: «Απλές αλήθειες, αλλά με βαρύ περιεχόμενο, κατέθεσε χτες ο Γιώργος Παπανδρέου, στιγματίζοντας τις σαράντα εβδομάδες πρωτοφανούς διοικητικής απραξίας που βιώνει ο τόπος από την ημέρα εκλογής της κυβέρνησης Καραμανλή (...) Τα ψέματα μιας κυβέρνησης που αδυνατεί να παραγάγει έργο έφτασαν στο τέλος τους. Και ο κ. Παπανδρέου κατέστησε σαφές ότι τα περιθώρια υπομονής εξαντλήθηκαν, καθώς η παρουσία του κ. Καραμανλή στην εξουσία αρχίζει να αποτελεί απειλή για το μέλλον του τόπου» (από το κύριο άρθρο στο «ΕΘΝΟΣ»).

ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ: «Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ εξέφρασε στα όργανα του κόμματος την αντίθεσή του στην απόφαση για καταψήφιση του νομοσχεδίου (για τον βασικό μέτοχο), κατά της πρότασης (για την καταψήφιση) τάχθηκαν όλα τα στελέχη που ανήκουν στη λεγόμενη φρουρά των Προεδρικών (Σαμπατακάκης, Θεοδωρακοπούλου, Τριγάζης). Την ίδια στάση ακολούθησαν και οι Μιχάλης Παπαγιαννάκης, Θόδωρος Μαργαρίτης, Νίκος Βούτσης, Χριστόφορος Παπαδόπουλος και Βαγγέλης Αποστόλου» (από το σχετικό ρεπορτάζ στα «ΝΕΑ»).

Η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: «Ομάδα πολυεκατομμυριούχων με έντονη φιλανθρωπική δράση πρόκειται να δωρίσει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια με στόχο την ανάπτυξη ενός ρεύματος προοδευτικών πολιτικών ιδεών (...) οι "αριστερόφρονες" πολυεκατομμυριούχοι αποφάσισαν να επενδύσουν στο πνευματικό μέλλον της αριστεράς (...) ειδήμονες σε θέματα εφαρμογής αριστερής πολιτικής έχουν ήδη πληροφορηθεί για τον πακτωλό των χρημάτων που θα διατεθούν» (το ρεπορτάζ σε «Financial Times» /«ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ο ψευτο-Σίμος της «Αυγής»... (2013-08-28 00:00:00.0)
Ο λαός με την πάλη του θα το κάνει κουρέλι! (2010-10-07 00:00:00.0)
Ψήφισε κατά της διενέργειας δημοψηφίσματος στο Ευρωκοινοβούλιο! (2008-06-19 00:00:00.0)
Πολιτική εκμετάλλευση (2006-01-13 00:00:00.0)
Ούτε λέξη για την ουσία της κυβερνητικής πολιτικής (2005-01-12 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2004-12-23 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ