Παρασκευή 10 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΧΑΪΔΑΡΙ
Αστυνομοκρατία και συλλήψεις

Η αστυνομοκρατία και η τρομοκρατία συνεχίζονται σε όλο τους το μεγαλείο. Στο Χαϊδάρι και στο Περιστέρι, τα κρούσματα τρομοκρατίας ήταν και χτες έντονα, ενώ οι περιπολίες αστυνομικών, αλλά και ασφαλιτών στα σχολεία, έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο.

Στο Χαϊδάρι πρωτοστάτης σ' αυτό το όργιο τρομοκρατίας, ο δημοτικός σύμβουλος της διοικούσας αρχής Ζεβόλης, ο οποίος είναι και διευθυντής στο ΤΕΕ Χαϊδαρίου. Τις προηγούμενες μέρες, πραγματοποίησε «μπαράζ» από αποβολές των μαθητών του ΤΕΕ, που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. Δεν έμεινε όμως σε αυτό, αλλά χτες η δράση του συνεχίστηκε και με άλλο τρόπο. Πήρε την υπόθεση των καταλήψεων στα χέρια του και μαζί με αστυνομικούς έκανε «περιοδεία» στα σχολεία που τελούν υπό κατάληψη και έκοβε τις αλυσίδες.

Στο Περιστέρι, χτες, ασφαλίτες μπήκαν στο προαύλιο του 11ου Λυκείου και συνέλαβαν αδερφό μαθήτριας. Τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μπουρναζίου, όπου αργότερα αφέθηκε ελεύθερος μετά από την πίεση των μαθητών που συγκεντρώθηκαν έξω από το Τμήμα. Κόντρα στην τρομοκρατία και αστυνομοκρατία σήμερα οι μαθητές απ'?όλα τα σχολεία του Περιστερίου θα συγκεντρωθούν στις 11 το πρωί στο Δημαρχείο και θα πορευτούν στους κεντρικούς δρόμους.

Να σημειωθεί ότι το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Περιστερίου, καταδικάζει με ανακοίνωσή του, τις τρομοκρατικές ενέργειες της κυβέρνησης. ?Αυτή την κατάντια να γίνουν τα παιδιά μας σκλάβοι της υποταγής, της αμορφωσιάς και της μαστούρας δεν την επιτρέπουμε. Με όλα τα μέσα που διαθέτουμε, πρέπει να στηρίξουμε τους μαθητικούς αγώνες και να μην αφήσουμε τους σύγχρονους "παιδαγωγούς" να κατακρεουργήσουν το μέλλον των παιδιών μας?, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ