Παρασκευή 10 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΤΕΕ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
Η «μεταρρύθμιση» έφερε υποβάθμιση

Στο συγκρότημα του ΤΕΕ Ελευσίνας περιόδευσε  ο βουλευτής του ΚΚΕ Μπάμπης Αγγουράκης

Με τα τρομερά προβλήματα του συγκροτήματος του ΤΕΕ Ελευσίνας ήρθε αντιμέτωπος ο βουλευτής του ΚΚΕ Μπάμπης Αγγουράκης, χτες, κατά τη διάρκεια περιοδείας που έκανε εκεί. Ο βουλευτής του ΚΚΕ συνομίλησε με τους καθηγητές και τους μαθητές των ΤΕΕ, οι οποίοι του ανέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Μπ. Αγγουράκης επισήμανε σε καθηγητές και μαθητές ότι, όταν τέθηκε από το ΚΚΕ το θέμα των ΤΕΕ και της αντιεκπαιδευτικής μεταρρύθμισης, η απάντηση ήταν ότι όλα πάνε καλά! Τόνισε ακόμη, ότι από τα ίδια τα προβλήματα του ΤΕΕ φαίνεται τι μεταρρύθμιση κάνει η κυβέρνηση.

Τα προβλήματα, που αναφέρθηκαν στον βουλευτή του ΚΚΕ, ήταν ότι δεν έχει καθοριστεί ακόμη η ύλη, δεν έχουν καλυφθεί ακόμη οι θέσεις των καθηγητών, δεν υπάρχει ακόμη η ύλη των εξετάσεων όπως και τα αναλυτικά προγράμματα. Επίσης, το υπουργείο δεν έχει στείλει ακόμη τα χρήματα που έδωσαν σε ιδιώτες για να τους αντιγράψουν τα βιβλία από τα σίντι ρομ που τους έστειλε. Η ύλη, δε, αναφέρθηκε πως είναι πιο δύσκολη ακόμη και από αυτή του ενιαίου λυκείου. Τέλος, δεν υπάρχει θέρμανση ενώ οι τουαλέτες είναι σε άθλια κατάσταση.

Οι μαθητές κατήγγειλαν ακόμη στον Μπ. Αγγουράκη, ότι καθημερινώς άνθρωπος της Ασφάλειας ρωτάει τον πρόεδρο του 15μελούς, για το αν και πότε θα κάνουν κατάληψη. Ο βουλευτής του ΚΚΕ κατήγγειλε το γεγονός και τόνισε, ότι είναι ενέργεια στα πλαίσια της αστυνομικής παρέμβασης και τρομοκρατίας των μαθητών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ