Πέμπτη 3 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις γιατροί και εργαζόμενοι

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τις 8 π.μ.- 10π.μ. στην είσοδο του νοσοκομείου συνέχισαν και χτες τις κινητοποιήσεις τους οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας αντιδρώντας στην αδιαφορία του υπουργείου να δώσει λύση στα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και εξέφρασε τη συμπαράστασή της στον αγώνα τους η Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτής Πειραιά του ΚΚΕ.

Στους γιατρούς και τους εργαζόμενους οφείλονται τα νυχτερινά, οι Κυριακές και οι αργίες από τον περασμένο Δεκέμβρη. Την ίδια στιγμή, το πάγωμα των υπηρεσιακών συμβουλίων από τον υπουργό έχει αποτέλεσμα να μην μπορούν να μεταταχτούν 100 περίπου εργαζόμενοι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης οι οποίοι φοίτησαν στη νοσηλευτική σχολή και έγιναν Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τη στιγμή μάλιστα που η μετάταξή τους έχει εγκριθεί και από το υπουργείο Υγείας.

Οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν και σήμερα τις κινητοποιήσεις τους με δίωρη συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τις 8 π.μ.- 10 π.μ. στην είσοδο του νοσοκομείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ