Σάββατο 16 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στη Μόσχα για τα 60χρονα της Αντιφασιστικής Νίκης

Ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα εκπροσωπήσει το Κόμμα στη συνάντηση προς τιμήν των 60 χρόνων της Αντιφασιστικής Νίκης των λαών, που οργανώνει το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας και η Κοινοβουλευτική του Ομάδα στη Μόσχα, στις 17 και 18 του Απρίλη.

Στη συνάντηση θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην ανάδειξη της προσφοράς των κομμουνιστικών κομμάτων στον αντιφασιστικό αγώνα. Στο επίκεντρό της θα βρεθεί επίσης η αντιμετώπιση του σύγχρονου αντικομμουνισμού και αντισοβιετισμού, όπως και η ανάγκη για την ενίσχυση της αλληλεγγύης με τους αντιφασίστες και τους κομμουνιστές, που είναι φυλακισμένοι, διώκονται και βρίσκονται στην παρανομία, με όσους αγωνίζονται ενάντια στον ιμπεριαλισμό και στο νεοφασισμό.

Η συνάντηση εντάσσεται στη σειρά εκδηλώσεων που αποφάσισαν τα κομμουνιστικά κόμματα στη Διεθνή Συνάντηση στην Αθήνα τον Οκτώβρη του 2004.

Το ΚΚΡΟ έχει προσκαλέσει εκπροσώπους των κομμουνιστικών κομμάτων από τις πρώην σοβιετικές Δημοκρατίες, από τις πρώην σοσιαλιστικές χώρες και από ορισμένες χώρες της Δυτικής Ευρώπης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ