Τετάρτη 20 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2005 - ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
ΠΑΜΕ
Αλληλεγγύη στο λαό της Συρίας

Στην κατεύθυνση ενδυνάμωσης της διεθνιστικής αλληλεγγύης ανάμεσα στους εργαζόμενους των δύο χωρών, πραγματοποιήθηκε χτες στην Αθήνα η συνάντηση της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ με το Σύρο συνδικαλιστή, Αντίπ Μιρό, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Γενικής Ομοσπονδίας Συνδικάτων Συρίας (GFTU) και αναπληρωτή γενικό γραμματέα της ΠΣΟ.

Εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος στους εργαζόμενους και το λαό της Συρίας, το ΠΑΜΕ ανακοίνωσε κατά τη συνάντηση την αποστολή Καραβανιού Αλληλεγγύης στα κατεχόμενα από τους Ισραηλινούς υψίπεδα του Γκολάν τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Οι δυο αντιπροσωπείες συμφώνησαν ότι η ένταση της επίθεσης του μεγάλου κεφαλαίου στα δικαιώματα των εργαζομένων και των λαών αναδεικνύει την αναγκαιότητα της ενδυνάμωσης και ενίσχυσης της ΠΣΟ.

Ο Αντίπ Μιρό, χαιρετίζοντας το γνήσιο διεθνισμό, το αυξημένο κύρος και την αταλάντευτη ταξική δράση του ΠΑΜΕ, εξέφρασε τις ευχαριστίες της GFTU για τις πρωτοβουλίες του ΠΑΜΕ στην κατεύθυνση να ενισχυθούν οι δεσμοί μεταξύ των εργαζομένων των δύο χωρών και καλωσόρισε την πρωτοβουλία για το Καραβάνι Αλληλεγγύης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ