Παρασκευή 13 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολύμορφες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα

Ταυτόχρονα με τη Μαραθώνια Πορεία στις 15 Μάη, πραγματοποιούνται σε πολλές πόλεις της Ελλάδας αντιπολεμικές - αντιιμπεριαλιστικές εκδηλώσεις, που διοργανώνει η ΕΕΔΥΕ.

Στη Σούδα

Αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση των Επιτροπών Ειρήνης Χανίων και Ρεθύμνου θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μάη στα Χανιά. Συγκεκριμένα, θα γίνει συγκέντρωση και πορεία από την πλατεία της Σούδας στο Βλητέ, περιοχή όπου προωθείται η εγκαθίδρυση του ΝΑΤΟικού Κέντρου Εκπαίδευσης και βρίσκεται παραπλεύρως της αμερικανοΝΑΤΟικής βάσης Μαραθιού στη Σούδα.

Στη Θεσσαλία

Με πορείες Ειρήνης θα κορυφωθούν οι πολύμορφες φιλειρηνικές εκδηλώσεις στις θεσσαλικές πόλεις:

-- Στο Βόλο, Πορεία Ειρήνης στις 15 Μάη, στις 6.30 μ.μ. από την πλατεία Ανακασιάς στην Παραλία, όπου και θα παρουσιαστεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα και θα υπάρξουν ομιλίες.

-- Στα Τρίκαλα Πορεία Ειρήνης, στις 15 Μάη, στις 6.30 μ.μ. από το Κεφαλόβρυσο έως το κέντρο της πόλης.

-- Στην Καρδίτσα, Πορεία Ειρήνης, στις 15 Μάη, στις 6.30 μ.μ. από τη Μητρόπολη στην πρωτεύουσα του νομού.

Στην Κοζάνη

Στην Κοζάνη, την Κυριακή 15 Μάη, η Επιτροπή Ειρήνης διοργανώνει Πορεία Ειρήνης, στις 6.30 μ.μ., από το μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στην Παναγιά Κοζάνης.

Στη Σάμο

Η Πανσαμιακή Επιτροπή για την Ειρήνη διοργανώνει την Κυριακή 15 Μάη (εκκίνηση στις 5.30 μ.μ. από την πλατεία Ηραίου) πορεία ειρήνης. Ο τερματισμός θα γίνει στο λιμάνι του Πυθαγορείου (άγαλμα Πυθαγόρα), όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ