Σάββατο 27 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
Εκδηλώσεις αφιερωμένες στην ειρήνη

Φιλειρηνικές εκδηλώσεις διοργανώνουν αυτές τις τελευταίες μέρες του Μάη πολλές Επιτροπές Ειρήνης της Αττικής με τη συμμετοχή μαθητών σχολείων και μαζικών φορέων των περιοχών τους.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Χολαργού αύριο Κυριακή28 Μάη, στις 8.00 μ.μ., διοργανώνει εκδήλωση στο μικρό θέατρο που βρίσκεται μέσα στο άλσος «Περικλέους». Στην εκδήλωση, ποιήματα του Γ. Ρίτσου θα απαγγείλει η Ιλιάνα Λαζαρίδου, ενώ στη συνέχεια θα δοθεί παράσταση με Καραγκιόζη και η εκδήλωση θα κλείσει με τραγούδι, από νεανικό μουσικό συγκρότημα.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Γλυφάδας πραγματοποιεί συγκέντρωση τη Δευτέρα 29 Μάη και ώρα 8.00 μ.μ. στην πλατεία του Αγίου Τρύφωνα, με ομιλητή τον Κ. Κορτζίδη. Μετά το τέλος της ομιλίας, θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Περιστερίου διοργανώνει την Τετάρτη 31 Μάη Γενική Συνέλευση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής (Παναγή Τσαλδάρη στον Αγιο Αντώνιο) στις 7.00 μ.μ.

- Οι Επιτροπές Ειρήνης Πατησίων, Ριζούπολης και Γαλατσίου διοργανώνουν την Τετάρτη 31 Μάη εκδήλωση στην πλατεία Αγίου Ανδρέα (Λαμπρινή) στις 7.30 μ.μ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Ζωγράφου διοργανώνει εκδήλωση στην πλατεία Γαρδένιας, το Σάββατο 3 Ιουνίου, στις 6.00 μ.μ., με ζωγραφική για τα παιδιά και παράσταση Καραγκιόζη. Στις 7.30 μ.μ., στον ίδιο χώρο, θα γίνει ομιλία και θα ακολουθήσει συζήτηση για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, τη ΝΑΤΟική άσκηση «DYNAMIC MIX» και το «Σύμφωνο Σταθερότητας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ