Σάββατο 27 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα βρώμικα...

ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, βρώμικοι δημοσιογράφοι, βρώμικοι πολιτικοί, βρώμικα συμφέροντα. Ολο αυτά ακούμε στην περίφημη διαμάχη εφημερίδων και ραδιοσταθμών, με τον Σπηλιωτόπουλο και τον Καραμανλή (κατά δεύτερο λόγο).

Είναι μάλλον αστείο, πάντως, να κατηγορούν ο ένας τον άλλον για ανηθικότητα και «χτυπήματα» κάτω από τη μέση και να παριστάνουν και τις ...αθώες περιστερές, ταυτόχρονα! Εμείς, απλά, ακούμε βέβαια και ...απολαμβάνουμε.

Πάντως, να μη χαίρονται στο ΠΑΣΟΚ, επειδή τους βολεύει η κατάσταση, όπως έχει τώρα. Αυτοί που σήμερα τους κάνουν εύκολη τη ζωή, αύριο θα στραφούν εναντίον τους, γιατί είναι γνωστό ότι κερδίζει όποιος δίνει τα περισσότερα σε αυτές τις υποθέσεις.

Οσο για τις γνώμες και τις αντιλήψεις των προαναφερομένων, αλλάζουν μέσα σε μια νύχτα.

ΠΟΛΥ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ ο Γιαννόπουλος χτες, που του αναβάλανε τη δίκη με τον Τριανταφυλλόπουλο. Είχε ετοιμάσει τη «χαρτούρα» του για το δικαστήριο, είχε προετοιμαστεί ψυχολογικά για βρισίδια και ανάλογες δηλώσεις και, τελικά, του το χαλάσανε το πανηγύρι.

Αυτά δεν είναι δίκαια πράγματα για τον Βαγγέλη. Ιδρωσε να βγει βουλευτής, δεν είναι πλέον υπουργός και τα τηλεοπτικά παράθυρα έχουν καιρό να φιλοξενήσουν την ...ευγενική φυσιογνωμία του. Θα τον ξεχάσει ο κόσμος...

ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ έτσι ...διαταραγμένες, κ. Χριστόδουλε, οι σχέσεις του κράτους και της Εκκλησίας, αναρωτιόμαστε πώς είναι οι ...ομαλές. Μέσα σε όλα είναι η Αρχιεπισκοπή και η Ελληνοορθόδοξη Εκκλησία εν γένει και από τον κρατικό κορβανά τρώει με χρυσά κουτάλια.

Ε, τι να κάνουμε, το πολίτευμα δεν μπορούμε ακόμα να το αλλάξουμε σε Χριστιανική Δημοκρατία της Ελλάδας...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ