Πέμπτη 15 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο λαός να βγάλει συμπεράσματα

Από τη συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Σκύδρας
Από τη συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Σκύδρας
Να βγάλουν τα συμπεράσματά τους από την πείρα που έχουν συσσωρεύσει τα τελευταία 15 χρόνια, αλλά και από την αρχή ακόμα της ένταξης της χώρας μας στην ΕΕ, κάλεσε τους αγρότες και όλο τον εργαζόμενο λαό της Σκύδρας, η Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας χτες βράδυ σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου. Σημείωσε ότι οι αγρότες πρέπει να πειστούν για τις αιτίες που γεννούν τα προβλήματά και τους οδηγούν στο ξεκλήρισμα, απεγκλωβισμένοι από τις αυταπάτες που έσπειραν και καλλιεργούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Παρουσίασε την πρόταση του κόμματος για ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας με πυρήνα τον παραγωγικό συνεταιρισμό που θα ακουμπάει στον κοινωνικοποιημένο τομέα της οικονομίας και συνολικά θα εξασφαλίζει την αξιοποίηση όλων των πλουτοπαραγωγικών δυνατοτήτων της χώρας.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τα περί αριστερής συμμαχίας που επικαλείται ο ΣΥΝ, η Αλέκα Παπαρήγα, σημείωσε ότι βασικός κρίκος της πολιτικής του ΚΚΕ είναι οι συμμαχίες και τις επιδιώκει. Ομως ξεκαθάρισε ότι το ΚΚΕ δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον ΣΥΝ διότι αυτός διαφωνεί πως απέναντι βρίσκεται το κεφάλαιο, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ. Μάλιστα, σχολίασε πως αυτοί είναι υπέρ της απελευθέρωσης των αγορών και ζητούν την παρέμβαση του κράτους, που είναι άγρυπνος φρουρός της απελευθέρωσης των αγορών.

Τέλος, η Αλέκα Παπαρήγα κάλεσε να μην ξεχνάμε ποιος είναι ο ΣΥΝ και από πού προήλθε. «Για μας συμμαχία με τον ΣΥΝ σημαίνει πισωγύρισμα. Ο ΣΥΝ, αυτό το ρεύμα και οι πρώην κομμουνιστές, είναι πιο επικίνδυνοι. Χτύπησαν το κίνημα από τα μέσα και δεν μπορούμε να κάνουμε σκόντο. Συμμαχία με τον ΣΥΝ, για μας σημαίνει πισωγύρισμα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ