Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΘΗΝΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑ
Προχωρούν σε Γενικές Συνελεύσεις

Κάλεσμα σε όλους τους εμποροϋπαλλήλους να πάρουν μαζικά μέρος στη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Οκτώβρη στις 11.30 π.μ. στον 3ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, απευθύνει η Ενωση Εμποροϋπαλλήλων Πειραιά, επισημαίνοντας πως η μαζικότητα του σωματείου και η συλλογική δράση είναι το μοναδικό όπλο που έχει σήμερα ο εργαζόμενος για να αντισταθεί απέναντι στα αντεργατικά μέτρα.

Θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι ο απολογισμός δράσης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, ο οικονομικός απολογισμός για τα έτη 2003-2005, ο οικονομικός προϋπολογισμός για το έτος 2006, έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής, έγκριση απολογισμού του Διοικητικού Συμβουλίου, εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την πραγματοποίηση των αρχαιρεσιών και επιλογή Δευτεροβάθμιας Οργάνωσης (ΕΚΠ ή Ομοσπονδία) για την αντιπροσώπευση στη ΓΣΕΕ.

Εξω από το πολυκατάστημα ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ (Λυκούργου και Αιόλου) θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Οκτώβρη, στις 10 το πρωί, η Γενική Συνέλευση και του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας. Τα θέματα της Συνέλευσης είναι η απελευθέρωση του ωραρίου και η διευθέτηση του χρόνου εργασίας, η κατάθεση των αιτημάτων του κλάδου ενόψει της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το 2006, καθώς και ο σχεδιασμός της δράσης του συλλόγου μπροστά στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 12 Νοέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ