Πέμπτη 24 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«ΠΑΣΟΚιές» χωρίς τέλος κι ... έλεος

Η αμετροέπεια και η υποκρισία, το θράσος και ο φτηνός πολιτικαντισμός των ΠΑΣΟΚων, τελικά, είναι αξεπέραστα. Χτες, ήταν η σειρά του Δημήτρη Καρύδη, επικεφαλής Επιτροπής Δημόσιας Τάξης του ΠΑΣΟΚ, να «χτυπήσει».

Με αφορμή το προχτεσινό περιστατικό όπου δύο ασφαλίτες «συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω» να παρακολουθούν την πλατιά σύσκεψη του ΠΑΜΕ, στο Συνδικάτο Οικοδόμων της Αθήνας, επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά της κυβέρνησης της ΝΔ, την κατήγγειλε με τους πλέον επιθετικούς προσδιορισμούς, θεωρώντας την αποκλειστικά υπεύθυνη, κι αναρωτήθηκε αν η κυβέρνηση αναβιώνει το «Συνδικαλιστικό» της Ασφάλειας, κλπ.

Αυτά κι άλλα τέτοια ...γλαφυρά, λέει τώρα το ΠΑΣΟΚ. Οταν, όμως, ήταν κυβέρνηση, σημειώθηκαν αρκετά ανάλογα κρούσματα. Σ' ένα απ' αυτά, όταν «συνελήφθη» και πάλι ασφαλίτης μέσα στην πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, το 2002, και έφερε το θέμα στη Βουλή η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο τότε πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σημίτης, δήλωσε, στις 17/5/2002, ότι «οι άντρες της Ασφάλειας εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία», γιατί «θέλουν να προστατεύουν το φρόνημα και προστατεύουν επίσης την ελευθερία των μελών του ΚΚΕ και οποιασδήποτε άλλης παράταξης διαδηλώνει τις απόψεις της»..!

Ας μην κουράζεται, λοιπόν, ο κ. Καρύδης...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ