Τρίτη 10 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΑΔΙΚΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΙ; «Επιμένει στην εκδοχή της δολοφονικής ενέργειας, απορρίπτοντας την επίσημη εκδοχή της αυτοκτονίας, η οικογένεια του έφεδρου αξιωματικού Δημήτρη Σούρα, που βρέθηκε νεκρός παραμονή Πρωτοχρονιάς, σε μικρή απόσταση από το φυλάκιο Πυθείου στον Εβρο όπου υπηρετούσε (...) οι συγγενείς του άτυχου έφεδρου αξιωματικού υποψιάζονται ότι ο 21χρονος βρέθηκε μπροστά σε κάποια συναλλαγή εμπόρων ναρκωτικών στα σύνορα ή έγινε μάρτυρας σε διακίνηση λαθρομεταναστών από κάποιο πέρασμα, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν για να μην ανοίξει το στόμα του» (το ρεπορτάζ στο «ΕΘΝΟΣ»).

ΠΟΣΕΣ «ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ» ΕΤΣΙ; «Ως προϊστάμενος της έρευνας ο εισαγγελέας οφείλει να ερευνά και τα "εάν". Εάν ο Ρώσος δεν είναι ο δολοφόνος της άτυχης γυναίκας στην Κέρκυρα και κάποιος γνωστός μηχανισμός κατασκευής ενόχων τον βάφτισε στυγερό δολοφόνο, ρίχνοντάς τον με ισόβια στη φυλακή, ποιοι είναι οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας των δύο αστυνομικών από έναν αγανακτισμένο αλλοδαπό;» (ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»).

ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ: «Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία συνέλαβε και ανέκρινε Πακιστανούς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η μυστική επιχείρηση έγινε στον Ασπρόπυργο και στο Νέο Κόσμο, ύστερα από επίσημο αμερικανικό αίτημα, και εκτελέστηκε - αυτή τη φορά - με το γράμμα του νόμου. Μπορεί να σχεδίαζαν - κατά τους Αμερικανούς - χτύπημα κατά της πρεσβείας τους» (η είδηση στο «ΒΗΜΑ»).

ΣΕΝΑΡΙΑ: «Ανά πάσα στιγμή, μέσα στα επόμενα τριάντα χρόνια, θα γίνει ο πλέον καταστροφικός σεισμός στην Ευρώπη, συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη, η οποία θα κινδυνεύσει με κατάρρευση. Το συμπέρασμα περιλαμβάνεται σε έκθεση του Πανεπιστημίου Purdue της Ινδιάνας, που δημοσιοποίησε χτες το Στέιτ Ντιπάρτμεντ (...) ο σεισμός θα ισοπεδώσει 50.000 κτίρια της Κωνσταντινούπολης και θα αφήσει πίσω του χιλιάδες νεκρούς. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το νότιο τμήμα της Κωνσταντινούπολης θα καταστραφεί» (η καταγραφή στο «ΕΘΝΟΣ»).

ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΡΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΟΔΙΑ: «Με βάση τη θεωρία αυτή έγιναν προβλέψεις από τον Μαξ Βις για μεγάλο σεισμό στην Κρήτη, τη δεκαετία του '80, ο οποίος όμως δεν έγινε, αλλά αναμένεται να γίνει - σύμφωνα με τους υποστηρικτές της θεωρίας - μετά από 200 ή 20.000 χρόνια» (η αναφορά στη «ΧΩΡΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ