Τετάρτη 15 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΑΛΛΟΥ ΓΙ' ΑΛΛΟΥ

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ; «Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν ο πρώην πρωθυπουργός για τις τελευταίες εξελίξεις (...) Ο κ. Σημίτης ανέφερε ότι δεν μπορεί η Ελλάδα να είναι χώρα όπου ζουν χωρίς ενόχληση και με ιδιαίτερο θράσος μυστικές υπηρεσίες ξένων κρατών, το παρακράτος των χρηματιζόμενων και ασυνείδητων επίσημων και ανεπίσημων πρακτόρων, ή διαφόρων επιχειρήσεων οι οποίες αγνοούν θεσμούς και νομοθεσίες» (το ρεπορτάζ στο «ΕΘΝΟΣ»).

ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ; «Χρειάζεται επιπλέον θωράκιση, γι' αυτό και ο πρωθυπουργός ζήτησε προτάσεις από τους πανεπιστημιακούς καθηγητές που συνάντησε χθες; Νόμοι υπάρχουν και αυστηρές ποινές προβλέπονται για όσους διαπράττουν το έγκλημα παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών. Επομένως το μόνο που χρειάζεται είναι η πολιτική βούληση και το πολιτικό θάρρος για την κατάργηση όλων των συμφωνιών που "νομιμοποιούν" το έγκλημα των παρακολουθήσεων» (από το κύριο άρθρο στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ; «Παρά τα συνεχή λουκέτα σε επιχειρήσεις και τις νέες στρατιές ανέργων το υπουργείο Απασχόλησης ανακάλυψε ότι η ανεργία μειώνεται!!!» (το σχόλιο στα «ΝΕΑ»).

ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ...ΞΙΔΙ: «Αγνωστος Αμερικανός συλλέκτης πλήρωσε προσφάτως σε έμπορο του Λονδίνου 55.000 στερλίνες (82.000 ευρώ) για μια φιάλη Chateau d' Yquem του 1787. Είναι η ακριβότερη μποτίλια κρασί που πουλήθηκε ποτέ: Το κάθε ποτήρι κοστίζει 15.000 ευρώ (...) Το συγκεκριμένο μπουκάλι δεν είναι διόλου βέβαιον ότι περιέχει κρασί που μπορεί κάποιος να πιει αφού οι περισσότεροι οινολόγοι διατείνονται ότι τα κρασιά του Μπορντό καταστρέφονται αν παλιώσουν πάνω από 50 χρόνια» (η είδηση στο «ΒΗΜΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ