Σάββατο 25 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Συνεχίζονται οι περιοδείες

Στις 7 Μάρτη θα κορυφωθεί η καμπάνια στους χώρους Υγείας, που έχουν ήδη ξεκινήσει η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» και η «Συμπαράταξη για την Αθήνα», όταν και θα πραγματοποιήσουν ευρεία σύσκεψη για τα ζητήματα Υγείας του λαού.

Συγκεκριμένα, η ΝΑΣ θα έχει τις εξής δραστηριότητες:

  • Την Πέμπτη 2 Μάρτη, ο Γιώργος Μαυρίκος, στις 9 π.μ. θα επισκεφθεί το Αττικό Νοσοκομείο.
  • Την Πέμπτη 2 Μάρτη, στις 7 το απόγευμα, η ΚΟ Καλλιθέας του ΚΚΕ, πραγματοποιεί συγκέντρωση - συζήτηση στο Δημαρχείο Καλλιθέας (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), με θέμα «Τα προβλήματα της Υγείας του Λαού» και ομιλητές τον Γιώργο Μαυρίκο και τον Βασίλη Δημόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο της πόλης.

Η «Συμπαράταξη για την Αθήνα», την ερχόμενη Δευτέρα 27 Φλεβάρη και ώρα 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του συλλόγου των υπαλλήλων της Τράπεζας της Ελλάδος (Σίνα 16) θα παρουσιάσει τις «Προγραμματικές θέσεις για τις Δημοτικές Εκλογές», με ομιλητές τον Σπύρο Χαλβατζή υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων και τον Ηλία Νικολόπουλο υποψήφιο νομάρχη Αθήνας με τη ΝΑΣ.

Επίσης, συνεχίζονται οι περιοδείες του Σπύρου Χαλβατζή, σε νοσοκομεία. Συγκεκριμένα: Την Τετάρτη 1 Μάρτη, στις 10 π.μ., στον «Ευαγγελισμό». Την Πέμπτη 2 Μάρτη, στις 10.30 π.μ., στο «Ωνάσειο». Την Παρασκευή 3 Μάρτη, στις 12 το μεσημέρι, στο «Ερρίκος Ντυνάν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ