Τετάρτη 30 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
23Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - "ΟΔΗΓΗΤΗ"
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις

Οι πολυθεματικές προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 23ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή", συνεχίζονται με επιτυχία και στην επαρχία. Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα είναι οι εξής:

- Σήμερα, Τετάρτη,στα Γιάννενα,με θέμα τα "Εργασιακά δικαιώματα", και ομιλήτρια την Λαμπρινή Πίτακα,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Επίσης, σήμερα στην Καρδίτσα,στο χωριό Σέκλιζα,με θέμα τα ναρκωτικά και τις νέες γυναίκες και ιδιαίτερα τις αγρότισσες.

- Αύριο, Πέμπτη,στη Δάφνη Ικαρίας,με θέμα την ειρήνη.

- Το Σάββατο, 2 Αυγούστου,στο Πέραμα Γιαννίνων,στο Βαλανιό Κέρκυρας,αφιερωμένη στον Τσε, και στη Λήμνο,με θέμα "Ναρκωτικά", με τον Λάζαρο Μυλωνά,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Την Κυριακή, 3 Αυγούστου,στα Γιαννιτσά,με θέμα "Νέοι εργαζόμενοι" και ομιλητή τον Νίκο Κούρο,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, στις Νύμφες Κέρκυρας,με θέμα την παιδεία και στο Καραβόσταμο Ικαρίας,με θέμα "Παιδεία". Επίσης, στο Αργοστόλι,στην πλατεία της Νομαρχίας,με θέμα παιδεία και ναρκωτικά. Θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 5 Αυγούστου,στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης,με θέμα το "Περιβάλλον" και ομιλήτρια την Ευδοξία Τσεμεκίδου,μέλος του ΝΓ της Οργάνωσης Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ.

- Στις 8 Αυγούστου,στην Καλλιρράχη Θάσου,με θέμα "Δράση ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά" και ομιλήτρια την Λένα Χαϊνά,γραμματέα της ΝΟ Καβάλας της ΚΝΕ, στον Ωρωπό Πρέβεζας,με θέμα τα ναρκωτικά και στην Αγιάσο Λέσβου,με θέμα την ειρήνη.

- Στις 9 Αυγούστου,στα Λιμενάρια Θάσου,με θέμα "Ειρήνη - Σένγκεν" και ομιλητή τον Βασίλη Τασούλα,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Την ίδια μέρα εκδηλώσεις θα γίνουν στη Νάουσα,με θέμα "Εκπαιδευτική αντιμεταρρύθμιση" και στην Κασιώπη Κέρκυρας,με θέμα την ανεργία.

- Στις 9 και 10 Αυγούστου,στη Χίο,με ομιλήτρια την Γιώτα Ζαγγανά,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στις 10 Αυγούστου,στην Ποταμιά Θάσου,με θέμα "Εργασιακές σχέσεις στον κλάδο των τουριστικών επαγγελμάτων" και ομιλητή τον Βασίλη Τασούλα,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Την ίδια μέρα εκδηλώσεις θα γίνουν στις Σέρρες στο Ροδολίβος,στο Ναύπλιο,με θέμα τα ναρκωτικά, στη Μεσσήνη,με θέμα τα ναρκωτικά, στη Ναύπακτο και στους Καρουσάδες Κέρκυρας,με θέμα το ρατσισμό.

- Στις 17 Αυγούστου,στη Λευκίμμη Κέρκυρας με θέμα τα ναρκωτικά.

- Στις 24 Αυγούστου,στον Αγιο Ματθαίο Κέρκυρας,με θέμα την παιδεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ