Τετάρτη 30 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ο "Ριζοσπάστης" στο Internet

Η ερχόμενη Παρασκευή (1η Αυγούστου) είναι η "επίσημη πρώτη" του κόμβου του "Ριζοσπάστη" στο διαδίκτυο Internet. Η εφημερίδα θα αρχίσει να παρέχει το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου της στον Παγκόσμιο Ιστό Πληροφοριών (World Wide Web) και συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική "διεύθυνση" http: //www.rizospastis.gr/.

Πέραν της καθημερινής έκδοσης του "Ρ", οι χρήστες του Internet θα μπορούν να ανατρέχουν στο αρχείο των παλαιότερων εκδόσεων, αλλά και να αναζητούν αρθρογραφία και φωτογραφικό υλικό για συγκεκριμένες θεματικές κατηγορίες και ζητήματα.

Η "ηλεκτρονική έκδοση" του "Ρ" θα περιλάβει, επίσης, και χρήσιμες παραπομπές (links) σε ενδιαφέροντες πληροφοριακούς κόμβους του Internet - όπως είναι του ΚΚΕ, της ΚΝΕ και των κομμουνιστικών και προοδευτικών κομμάτων και κινημάτων σε διεθνές επίπεδο.

Μέσα στο χάος των κειμένων και των υπολογιστών που αποτελούν το σημερινό"Δίκτυο των δικτύων", το Internet, ο "Ριζοσπάστης" φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα σταθερό σημείο αναφοράς για εκείνους που αναζητούν πληροφόρηση από αριστερή σκοπιά.

Τόσο το περιεχόμενο, όσο και ο χαρακτήρας αυτής της διαρκούς προσπάθειας θα αναλυθούν και μέσα από τις σελίδες της συμβατικής (σε χαρτί) έκδοσης της εφημερίδας και συγκεκριμένα από τη στήλη "RedNet". Υποσχόμαστε να επανέλθουμε πολύ σύντομα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ