Πέμπτη 25 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
χερακια

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ "ύψιστης ετοιμότητας" έχουν τεθεί από χτες τα αμερικανικά στρατεύματα στη Βοσνία, μπροστά στο ενδεχόμενο... τρομοκρατικών επιθέσεων. Το ζήτημα προέκυψε, χτες, μετά από τις, μάλλον, ασαφείς δηλώσεις που έκανε στην Ουάσιγκτον ο Αμερικανός υπουργός Αμυνας, Ουίλιαμ Πέρι (σελίδα 9).

ΟΙ ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ αυτονομιστές απελευθέρωσαν χτες 45 αμάχους, που είχαν συλλάβει ομήρους κατά τη διάρκεια της επίθεσης στην πόλη Κιζλιάρ και την Κοινότητα Περβομάισκαγια της αυτόνομης Δημοκρατίας Νταγκεστάν (σελίδα 10).

ΚΑΙ ΠΑΛΙ με... υποσχέσεις για ικανοποίηση των χρόνιων και δίκαιων αιτημάτων τους, υποδέχτηκε ο νέος υφυπουργός Παιδείας, Γ. Πασχαλίδης, τις καθαρίστριες δημόσιων σχολείων, που πραγματοποίησαν χτες πορεία διαμαρτυρίας για το συνεχιζόμενο εμπαιγμό τους από την κυβέρνηση (σελίδα 19).

ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ διαμαρτυρία του για την ανοχή της κυβέρνησης απέναντι στην ανεξέλεκτη δράση των νεοφασιστών στη χώρα μας, εκφράζει με ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Οικοδόμων Πειραιά, και ζητά από την κυβέρνηση να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα προκειμένου να αποκρουστεί η δραστηριότητα των νοσταλγών του Χίτλερ (σελίδα 15).

ΑΚΟΜΑ μία χημική ανάλυση, αυτή τη φορά από το Τμήμα Χημικών - Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, έρχεται να προστεθεί στο "SOS" που εκπέμπει ο Ασωπός ποταμός (σελίδα 15).

ΤΟΝ ΕΞΩΡΑΪΣΜΟ της κυβερνητικής πολιτικής, με "παχιά" και αποπροσανατολιστικά λόγια, επιχείρησαν χτες κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης και της ΠΑΣΚΕ από το βήμα του 22ου Πανελλαδικού Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Υπαλληλικού Προσωπικού Αυτοκινήτων Ελλάδας (ΟΥΠΑΕ) (σελίδα 22).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ