Παρασκευή 10 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η τρομοκρατία δε θα περάσει

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

"Μετά την καταδίκη έξι αγροτών στο Μεσολόγγι, οι δικαστικές διώξεις συνεχίζονται στις Σέρρες, στη Λάρισα, στην Πιερία και αλλού. Ετσι, εκατοντάδες αγρότες μπαίνουν στο στόχαστρο της τρομοκρατίας, επειδή πήραν μέρος στις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Η κυβέρνηση δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι το θέμα αφορά τη Δικαιοσύνη και μόνον. Η ίδια έδωσε το "πράσινο φως" στη Δικαιοσύνη να επέμβει, αναγορεύοντας το κλείσιμο των δρόμων, σε θέμα κατάλυσης του Συντάγματος του κράτους.

Και μόνον αυτά τα γεγονότα είναι αρκετά, για να αποδειχτούν οι πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και οι επιδιώξεις της να χτυπήσει το αγροτικό κίνημα. Είναι αρκετά, για να φανεί ότι από το Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής οι αγρότες καμιά προκοπή δεν μπορούν να περιμένουν.

Είναι, όμως, βέβαιο, ότι η τρομοκρατία δε θα περάσει. Οι αγρότες της χώρας μας θα πληρώσουν την κυβέρνηση με το ανάλογο νόμισμα. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω.

Το ΚΚΕ εκφράζει τη συμπαράστασή του στους διωκόμενους αγρότες. Οι κομμουνιστές θα πρωτοστατήσουν στον αγώνα ανάπτυξης κινήματος αλληλεγγύης".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ