Πέμπτη 30 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΟΙ
στο δίκιο του αγώνα τους

Επιτροπή Αλληλεγγύης συγκρότησαν δεκάδες άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών, συνδικαλιστές, δήμαρχοι και άλλοι κοινωνικοί παράγοντες

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους οι αγρότες της Θεσσαλίας - αλλά και όλης της χώρας - προχωρούν απαρέγκλιτα στο πρόγραμμα των κινητοποιήσεων, που έχουν αποφασίσει, αποκλείοντας σήμερα τη σιδηροδρομική γραμμή και αύριο τα διόδια.

Οι μαζικές και δυναμικές χτεσινές συγκεντρώσεις στη Λάρισα, τα Τρίκαλα - όπου κατέλαβαν και τη Νομαρχία - και τη Θεσσαλονίκη, αλλά και τα τρακτέρ που προστίθενται συνεχώς στα χιλιάδες που αναμένουν παραταγμένα στις πλατείες, ήταν η αποφασιστική απάντηση στην κυβέρνηση, που εμμένει στον αυταρχικό της κατήφορο και την αδιάλλακτη στάση της.

Ταυτόχρονα, εκδηλώνεται η αλληλεγγύη των εργαζομένων. Σάραντα δύο άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών, συνδικαλιστές, δήμαρχοι κλπ. συνέστησαν Επιτροπή Αλληλεγγύης και καλούν σε αγώνα για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων της αγροτιάς, αλλά και κατά του επικίνδυνου αυταρχισμού της κυβέρνησης.


ΣΕΛ.  10   -   14

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ