Κυριακή 6 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
"Κούφιες" διαπιστώσεις

Οι διαπιστώσεις του υπουργού Αμυνας Α. Τσοχατζόπουλου περί "δεξιάς στροφής" του ΠΑΣΟΚ - "περισσότερο προς το κέντρο ή και προς τα δεξιά αν θέλετε πήγαμε και αυτό είναι μια συμβολή του ίδιου του πρωθυπουργού" - αν έχουν σκοπό να δείξουν ότι "διαφοροποιείται" από την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική, ασφαλώς δεν το πετυχαίνουν.

Και αυτό γιατί κριτήριο για τη στάση των πολιτικών είναι η στάση τους απέναντι στην ίδια την αντιλαϊκή πολιτική. Και εδώ ο Α. Τσοχατζόπουλος έχει διαπρέψει, μπαίνοντας επικεφαλής στην επιβολή των αντιλαϊκών μέτρων. Αρκεί να αναφερθούν, ενδεικτικά, η στάση του απέναντι στις αγροτικές κινητοποιήσεις, ο πρωταγωνιστικός του ρόλος για τη στρατιωτική επέμβαση στην Αλβανία, αλλά και η συμφωνία του με όλες τις μέχρι σήμερα κυβερνητικές αποφάσεις και μέτρα, κ.ο.κ.

Επιπλέον, οι διαπιστώσεις του υπουργού Αμυνας χάνουν την όποια βαρύτητά τους, αφού, όπως ο ίδιος αφήνει να εννοηθεί, εντάσσονται στο εσωκομματικό παιχνίδι εξουσίας, αδιαφορώντας, βέβαια, για τη "μοίρα" των λαϊκών μαζών και επιχειρώντας να κάνουν παιχνίδι στις πλάτες τους.

Ας αφήσουν, λοιπόν, το παιχνίδι εντυπώσεων, γιατί κανείς δεν "τσιμπάει".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ