Τετάρτη 9 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ελληνική αντιπροσωπεία στη Σεούλ

Αναχώρησε σήμερα για τη Σεούλ κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στις εργασίες της 97ης Διάσκεψης της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης που συνέρχεται στην πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας από αύριο έως τις 15 του Απρίλη 1997.

Την ελληνική αντιπροσωπεία αποτελούν οι βουλευτές, Νίκος Φλώρος ως επικεφαλής, Σάββας Τσιτουρίδης, Στρατής Κόρακας και ο Σπύρος Δανέλλης.

Μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν τη διάσκεψη, περιλαμβάνονται η παγκόσμια πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση, η συνεργασία για την ειρήνη και σταθερότητα σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο, η συνεργασία για την προώθηση του σεβασμού της κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας των κρατών, καθώς και πολιτικές στον τομέα της οικονομίας, ενόψει των νέων παγκόσμιων δεδομένων που δημιουργεί η βιώσιμη ανάπτυξη στις παραγωγικές σχέσεις.

Ειδική συζήτηση θα γίνει και για το Κυπριακό.

Στο πλαίσιο της Διάσκεψης της Διακοινοβουλευτικής Ενωσης θα πραγματοποιηθεί και η Σύνοδος της Ενωσης Γενικών Γραμματέων των Κοινοβουλίων, στην οποία το ελληνικό Κοινοβούλιο θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Διευθυντής της Βουλής, Αντώνης Αγγελόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ