Τετάρτη 9 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των Επιτροπών Ειρήνης
  • Οι Επιτροπές Ειρήνης Καλλιθέας - Νέας Σμύρνης - Ταύρου διοργανώνουν σήμερα Τετάρτη στις 7 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Δήμου Καλλιθέας (Ματζαγριωτάκη 76) εκδήλωση αλληλεγγύης στον αλβανικό λαό, με πολιτιστικό πρόγραμμα και ομιλία εκπροσώπου της ΕΕΔΥΕ.
  • Το Ζωγραφιώτικο Κίνημα Ειρήνης και η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" διοργανώνουν σήμερα Τετάρτη στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ζωγράφου (Ανακρέοντος 60) συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα: "Αλβανία - Βαλκάνια - Κύπρος".
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Λέσβου πραγματοποιεί παλλεσβιακή συνέλευση σήμερα Τετάρτη στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, προκειμένου να συζητήσει και να καθορίσει τη στάση της για τις εξελίξεις στην περιοχή και να γίνει διεύρυνση της γραμματείας.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Κερατσινίου πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη στις 6 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιάλης (Εμ. Μπενάκη 70), γενική συνέλευση για την εκλογή του κερατσινιώτικου Συμβουλίου Ειρήνης. Παράλληλα θα γίνει ομιλία από τον αντιπρόεδρο της ΕΕΔΥΕ, Ν. Φωτιάδη, ο οποίος θα μιλήσει για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Ηρακλείου πραγματοποιεί γενική συνέλευση σήμερα Τετάρτη στις 6 μ.μ. στην οδό Ρούσου Χούρδου 1 (2ος όροφος, δίπλα στην Κτηματική Τράπεζα). Στη συνέλευση θα γίνει απολογισμός και προγραμματισμός δράσης, εκλογή νέας επιτροπής και θα συζητηθεί το θέμα της οργάνωσης της βοήθειας προς τον αλβανικό λαό.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Καβάλας πραγματοποιεί γενική συνέλευση σήμερα Τετάρτη στις 7 μ.μ. στην αίθουσα της Στέγης Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας (δίπλα στην εφημερίδα "Πρωινή"), με θέματα τον απολογισμό δράσης της διετίας, προτάσεις για τη νέα διετία και εκλογή νέας γραμματείας και αντιπροσώπου για το Εθνικό Συμβούλιο της ΕΕΔΥΕ. Πριν από την έναρξη των εργασιών της συνέλευσης, θα γίνει ομιλία με θέμα "Η υπόθεση της ειρήνης σε Βαλκάνια - Μεσόγειο - Μέση Ανατολή".
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Δραπετσώνας πραγματοποιεί τη γενική συνέλευσή της την Τετάρτη 16 Απρίλη στις 8.30 μ.μ. στο δημαρχείο Δραπετσώνας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ