Τετάρτη 9 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημοσίευμα με... στόχους

Ε, δεν έχουν το Θεό τους! Μιλάμε για το συνολικά κατάπτυστο χτεσινό ολοσέλιδο δημοσίευμα των "Νέων", το οποίο υποτίθεται ότι ασχολείται με την τακτική του ΚΚΕ. Για να καταλάβει κανείς την ποιότητα και τη σοβαρότητα του εν λόγω κειμένου, αρκεί να αναφέρουμε ότι "στη στρατηγική ρήξης του Περισσού" εντάσσεται - λέει - και "αντισυγκέντρωση" (!) που οργανώνει σήμερα το Συνδικάτο Οικοδόμων έξω από το υπουργείο Εργασίας, το οποίο επισκέπτεται ο πρωθυπουργός!!!

Το όλον θέμα θα ήταν βέβαια αστείο, αν δεν άγγιζε τα όρια της προβοκάτσιας. Γιατί, το Συνδικάτο Οικοδόμων δεν έχει ανακοινώσει καμία συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας. Γιατί, οι οικοδόμοι απεργούν σήμερα πανελλαδικά, με απόφαση της Ομοσπονδίας τους, και στην Αθήνα πραγματοποιούν συγκέντρωση στην πλατεία Κάνιγγος, απ' όπου θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Εργασίας, πράγμα για το οποίο έχει ενημερωθεί από τη Δευτέρα το πρωί ο υπουργός. Γιατί, η σημερινή κινητοποίηση των οικοδόμων είναι αποφασισμένη εδώ και ένα μήνα από το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας τους.

Την "αντισυγκέντρωση" πού την είδαν τα σαϊνια των "Νέων" και οι διάφοροι Κακαουνάκηδες ή μάλλον αυτοί που υπαγορεύουν τέτοιου είδους ελεεινότητες; Και κάτι ακόμα: Θα έχει καμιά συγκέντρωση μέσα στο υπουργείο ο πρωθυπουργός, για να χαρακτηριστεί "αντισυγκέντρωση" η πορεία των οικοδόμων; Και τέλος πάντων, τι είδους κλίμα ετοιμάζουν με τέτοιου είδους προβοκατόρικα δημοσιεύματα;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ