Τετάρτη 4 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ απεργία των ανθρακωρύχων συγκλονίζει τη Ρωσία. Πάνω από 400.000 ανθρακωρύχοι κατέβηκαν στους δρόμους, διεκδικώντας την καταβολή των μισθών, που έχουν να λάβουν από πολλούς μήνες (σελίδα 10).

ΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ συμμετοχή συνεχίζουν την απεργία τους οι υπάλληλοι λιμανιών, ενώ σήμερα πραγματοποιούν συγκέντρωση στην ομοσπονδία τους και πορεία στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας (σελίδα 13).

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ και οι ασυρματιστές, που σήμερα στις 11 πμ συγκεντρώνονται μπροστά στο ΥΕΝ, διαμαρτυρόμενοι για τον επαγγελματικό αφανισμό που τους επιφυλάσσει η κυβερνητική πολιτική (σελίδα 13).

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ κάθε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της "Σόφτεξ", ζητά το ΚΚΕ, με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή και απευθύνεται στην υπουργό Ανάπτυξης, Β. Παπανδρέου (σελίδα 14).

ΣΕ ΠΛΗΡΗ συντονισμό βρίσκονται κυβέρνηση, τράπεζες, Τελωνείο, Εφορία και ΙΚΑ, με σκοπό να βάλουν λουκέτο σε μια ακόμη επιχείρηση στην Πάτρα, την "Αχάια Κλάους", αδιαφορώντας πλήρως για τους εργαζόμενους (σελίδα 15)."ΟΧΙ γιορτασμό με αδιάφορο υπουργό", βροντοφώναξαν, χτες, έξω από το υπουργείο Υγείας - Πρόνοιας, δεκάδες εργαζόμενοι, γονείς και μαθητές ειδικών Κέντρων αποκατάστασης ατόμων με ειδικές ανάγκες (σελίδα 23).

ΚΛΕΙΣΤΗ θα είναι σήμερα, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου των Ανω Λιοσίων, η χωματερή, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση χωροθέτησης των δύο Ολοκληρωμένων Εγκαταστάσεων Διαχείρισης Απορριμμάτων στην Ανατ. Αττική(σελίδα 32).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ