Πέμπτη 15 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΣΙΟ
Αρχίζει η επιλογή των επιλαχόντων

Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την πρόσληψη των 1.181 επιλαχόντων του γραπτού διαγωνισμού για την κάλυψη θέσεων στο δημόσιο, ο οποίος έγινε πέρσι το Μάρτη. Την Παρασκευή θα κυκλοφορήσει το φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ) με τη σχετική προκήρυξη, η οποία θα αποσταλεί και στις νομαρχίες και τα επαρχεία όπου και θ' αναρτηθεί. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν το σχετικό ΦΕΚ από το Εθνικό Τυπογραφείο από την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι θέσεις κατανέμονται ως εξής: 601 θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, 183 θέσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, 366 θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, 28 θέσεις δακτυλογράφων και τρεις θέσεις μεταφραστών.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με παλιότερη απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού, δικαίωμα συμμετοχής στην επιλογή έχουν όσοι στις κατηγορίες Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης έχουν 264 μόρια και στην κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 352 μόρια.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο νέος διαγωνισμός που είχε προγραμματιστεί για τον Απρίλη θα αναβληθεί για το Σεπτέμβρη, καθώς ο μηχανισμός του υπουργείου Παιδείας, στον οποίο στηρίζεται η διαδικασία του διαγωνισμού, θα είναι απασχολημένος με την προετοιμασία για τις γενικές εξετάσεις για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ