Πέμπτη 27 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ" - "ΑΝΑΝΕΩΣΗ" - "ΠΡΟΟΔΟΣ"
ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
τα νέα συνθήματα του ΠΑΣΟΚ

Αρχίζει σήμερα το Συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος, ενώ κηδεύτηκε χτες ο Α. Παπανδρέου

Με φόντο το θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και την πολύπλευρη πολιτική εκμετάλλευσή του, όλες τις προηγούμενες μέρες, αρχίζει σήμερα το Συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος.

Κορυφώνονται, στο μεταξύ, οι διεργασίες και οι διαβουλεύσεις στους κόλπους του, καθώς όλες οι ομάδες εμμένουν στις θέσεις τους. Διεργασίες, όμως, που δεν έχουν σε τίποτε να κάνουν με τα πραγματικά και οξυμένα προβλήματα του λαού και της χώρας, αλλά μόνο με την ανάδειξη της νέας ηγεσίας και ιδιαίτερα του διαδόχου του Α. Παπανδρέου. Η πολιτική φυσιογνωμία και ο χαρακτήρας του ΠΑΣΟΚ, η κυβερνητική αντιλαϊκή πολιτική και πρακτική του, θεωρούνται απ' όλους δεδομένα.

Φανερό γίνεται, επίσης, ότι και με τις αποφάσεις του συνεδρίου θα προωθηθούν ακόμη περισσότερο συντηρητικές πολιτικές και επιλογές - όπως επιτάσσουν οι κατευθύνσεις της ΕΕ και τα συμφέροντα του πολυεθνικού κεφαλαίου - κάτω από τα ψευδεπίγραφα συνθήματα του "εκσυγχρονισμού" και της "ανανέωσης". Συνθήματα, που παρουσιάζονται ως νέα, ενώ στην πραγματικότητα αποτελούν τις σύγχρονες εκδοχές παλιότερων, γνωστών και παρατημένων στο... "καλάθι" της ιστορίας, συνθημάτων του ΠΑΣΟΚ.


ΣΕΛ.  5

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ