Κυριακή 7 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

Αποκαλυπτήρια μνημείου

Σήμερα, στις 11 π.μ., θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου Εθνικής Αντίστασης στην Κοινότητα Τριάδας, για να τιμηθούν οι αγωνιστές που έπεσαν εκεί για την ανεξαρτησία της πατρίδας. Το Παράρτημα ΧΑΛΚΙΔΑΣ της ΠΕΑΕΑ, έπειτα από προσπάθειες πολλών χρόνων, χρηματοδότησε την ανέγερση του μνημείου και η κοινότητα ανταποκρίθηκε σ' αυτόν το σκοπό. Καλούνται όλοι οι αντιστασιακοί και οι φίλοι της Αντίστασης να πάρουν μέρος στην εκδήλωση. Τα πούλμαν θα ξεκινήσουν στις 10 π.μ. από την πλατεία Αγοράς.

Τα Κεντρικά Γραφεία της ΠΕΑΕΑ, συμμετέχοντας στην εκδήλωση, δρομολογούν πούλμαν που αναχωρεί από την πλατεία Κάνιγγος στις 8 π.μ.

Επέτειοι

Οι Νομαρχιακές Επιτροπές ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΑΡΚΑΔΙΑΣ της ΠΕΑΕΑ οργανώνουν σήμερα, στις 11 π.μ., την καθιερωμένη χρονιάτικη γιορταστική εκδήλωση στη Στυμφαλία, για την επέτειο της ιστορικής ομώνυμης μάχης, που έδωσε εκεί το 6ο Σύνταγμα του ΕΛΑΣ στις 1 - 3 Ιούλη 1944, κατά των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής. Καλούνται όλοι να τιμήσουν την επέτειο.

Τα Κεντρικά Γραφεία της ΠΕΑΕΑ, συμμετέχοντας στην εκδήλωση, δρομολογούν πούλμαν που ξεκινούν από την πλατεία Κάνιγγος στις 7.30 π. μ.

Εκδρομές

Το Παράρτημα ΚΕΝΤΡΟΥ Θεσ/νίκης διοργανώνει εκδρομή στη Νάουσα, σήμερα για τα 50χρονα του ΔΣΕ. Πούλμαν αναχωρούν από την Κόκκινη Εκκλησία στις 8 π.μ..


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ