Σάββατο 3 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
χερακια

Ο ΠΡΩΗΝ λοχαγός των Ες Ες, Εριχ Πρίμπκε, που αθωώθηκε προχτές από την ιταλική δικαιοσύνη, κρατήθηκε χτες στις ίδιες φυλακές όπου είχαν επιλεχθεί οι 335 Ιταλοί κρατούμενοι και εκτελέστηκαν υπό τις διαταγές του. Υστερα από τη γενική κατακραυγή των Ιταλών, ο υπουργός Δικαιοσύνης διέταξε τη σύλληψή του μόλις 8 ώρες μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου (σελίδα 7).ΜΠΟΡΕΙ τα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης - όσα από αυτά μίλησαν - να σίγησαν, όμως ο λαός και οι φορείς της Θεσσαλονίκης συνεχίζουν να εκφράζουν καθημερινά την ανησυχία τους για την τύχη, που τελικά θα έχει, το Γεντί Κουλέ (σελίδα 17).

Ο ΓΙΟΣ του ανέμου, Μάικλ Τζόνσον, πέτυχε ένα εκπληκτικό παγκόσμιο ρεκόρ στον τελικό των 200 μέτρων στην Ατλάντα. Ο Αμερικανός υπεραθλητής, με μια κούρσα που θα μείνει στην ιστορία, συνέτριψε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ από 19.66 στο απίστευτο, εξωπραγματικό 19.32! (σελίδα 22).

ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ για τους "ιθαγενείς" πεζούς, έχει γίνει η κατάσταση στην περιοχή του Θησείου, με τα τραπεζοκαθίσματα των καφετεριών και των μπαρ να έχουν καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος των ελεύθερων χώρων (σελίδα 24).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ